Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu województwo wielkopolskie jest najohydniejszym województwem w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam w województwie opolskim w powiecie namysłowskim około 3 km od granicy z województwem wielkopolskim

Gość gość
Up

Gość gość
Czemu tak namyslowcu twierdzisz? :D

Gość gość
Ja często jeździłem nawet rowerem do wlkp to masakra najdalej w Wielkopolsce to byłem w poznaniu Poznań to jedyne miasto w województwie wielkopolskim które lubię mam do pozna 211 km mam porównanie do granicy z województwem wielkopolskim w powiecie namysłowskim a ogólnie w całym województwie opolskim mamy ładne miłe i przyjemne wsie wesołe a tam każda wiocha jest brzydka dużo domów oczywiście jest już wyremontowanych ale i tak te wiochy są brzydkie bo tam słupy od prądu mają dziwne lampy i wiele kabli mają tam inne ułożenie i układ przestrzenny wsi (ludzie są jakby smutni nieobecni na ulicach prawie nikogo nie widać wszyscy w domach siedzą tam domy mają inny typ architektury (chodzi tylko o miejscowości w mojej okolicy)

Gość gość
PS u mnie na Opolszczyźnie slupy mają po jeden kabel a tam dwa i jak się jedzie od mojej okolicy to do granicy z województwem wielkopolskim droga jest równiutka gładka bo kilka lat temu była remontowana a równo z granicą Województwo wielkopolskie powiat kępiński gmina RYCHTAL DROGA STAJE SIĘ CHROPOWATA (NIE DZIURAWA TYLKO CHROPOWATO SZORSTKA) ZA MOJEGO ŻYCIA JEJ CHYBA NIE REMONTOWALI A Z DRUGIEJ STRONY ZNAKU WOJEWÓDZTWO OPOLSKIE POWIAT NAMYSŁOWSKI GMINA DOMASZOWICE JEST ZUPEŁNIE INNY ŚWIAT

Gość gość
I jak są ferie zimowe to opolszczyzna ma w innym terminie ferie niż wlkp.

Gość gość
Wg mnie to kwestia gustu :-o

Gość gość
Ooo

Gość gość
Uuu

Gość gość
aha widac w programie " nasz nowy dom " gdzie remontują - południe Polski własnie opolszczyna , świetokrzyskie i mazowsze oraz lubelskie - Bieda ze az piszczy . Gdyby nie wlkp to nie miął byc co jeść .