Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pulsujace ciało ból głowy wcześniejsze uciski w klatce piersiowej czy to nerwica

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat Pol roku temu byłam na wizycie u lekarza ze zwykłym przeziębieniem i bólem w klatce piersiowej, dostałam skierowanie na ekg i do kardiologa. Nic nie wykryli, dodam jeszcze ze jak byłam mała kilka razy byłam u kardiologa ale nic poważnego nigdy nie zostało mi wykryte. A więc wtedy pojawiły się uciski w klatce piersiowej (zignorowalam bo kardiolog powiedział mi o omdlenia wazowagalnych przez moje małe picie wody - skutek zwrotów głowy i oslabienia ) ostatnio wydawało mi się ze się podziebilam, bolała mnie strasznie głową a potem przez tydzień miałam katar wiec to zignorowalam. Kilka dni temu zaczęłam czuć puls w brzuchu - do takiego stopnia ze jak popatrzymy to unosi się ku górze, puls w uchu chwilowy, na policzku, lekko pulsuje mi lewa pierś lub włosy gdy swobodnie wiszą w pomieszczeniu, tak samo.kartka trzymana w dłoni lub uczucie np na skroni gdy dotknę dłonią czuje zylke która pulsuje. Czy to może być nerwica? Panicznie się boję - nie wiem co mi dolega i odbija się to na moim zdrowiu psychicznym

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować