Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam silna depresje przez ludzi

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze ich tak barddo ze mam ichotr zrobic komus krzywde nie moge pozbyc sie tych uczuc od wielu miesiecy. Zostalam skrzywdzona tak wiele razy w zyciu ze niebpotrafie juz nikomu zaufac. Nie chce zyc na tym smierdzacym swiecie dluzej.

Gość gość
to sie lecz,proste

Gość gość
Nie przez ludzi tylko z wlasnej winy,jestes chora to do lekarza.

Gość gość
Nie z wlasnej winy nie kiedy kazda napotkana osoba wbija ci noz w plecy. To z mojej winy bo ja jej tutaj nie widze. Jeszcze rok temu bylam usmiechnietavpelna energi osoba teraz nie mam ochoty nawet patrzec na te falszywe mordy wkolo.

Gość gość
Chcialabym zeby oni wszyscu umarli mowia ze nie wolno zle zyczyc ale.juz mjie nie obchodzi jak.bardzo los mnie za.to.ukara ja po prostu zycze im jak.najgorzej.

Gość gość
wspólczuje :( ale może być inaczej..

Gość gość
Oni myślą to samo o tobie.

Gość gość
Cieszy mnie to niech ich zezre nirnawisc zywcem

Gość gość
Nie myśl sobie, że jesteś taka wyjątkowa. Wszyscy przechodzą to samo.

Gość gość
Jak.to ma sieadczyc o wyjatkowosci yo ja nie chce jej miec w takim s********j z ta wyjatkowoscia mozesz ja sobei zabrac

Gość gość
Ja przez depresje nabawilam sie padaczki wiec zacznji sie leczyc zanim bedzie gorzej Bo ja tez juz sil nie mam zyc ale walcze i nie poddam sie ,za tydzien jade do austrii do pracy na 3 mies ,moze przezyje i dam rade,moze nie dam rady i wyladuje w szpitalu ale przynajmniej bede miec satysfakcje ze probowalam

Gość gość
Poza tym może i przechodzą, i daja się jebać z kązdej strony, udając przed samymi soba i innymi że są tak bardzo szczęślwi, a tak naprawde to banda hipokrytów, jeden wrzuci na fb zdjecie pokazujac jakie to ma sielankowe życie, i czuje się przez chwile lepszy od ciebie, bo przecież w tobie tak pelno nienawiści, a ja tak dobrze potrafie żyć z ludźmi, i jestem taki pełen szlachetności

Gość gość
Przykro mi z powodu twojej depresji.. ja się leczyłam, i było dobrze przez jakiś czas ale jeśli obracasz się w koło ludzi którzy wiecznie czychają na to byś się potknęła, na kazdym kroku pokazują swoją lepszosć, wyższosć, to ja nie chce życ na takim świecie. Zawsze bylam dobrą, osobą, jeżeli coś zrobiłam nieumyslnie źle to zawsze próbowałam naprawić wyjaśnić, a teraz zrobiłam się bezwzględna i nie obchodzi mnie już nic

Gość gość
I najgorsze ze wielu z nich nawet nie zdaje sobie sprawe z tego jak bardzo krzywdzi innych swoim zachowaniem, nie zdaje a raczej nie chce. Nie dosć, że ktoś wyrządzi czi krzywde to jeszcze wzbudzi w tobie poczucie winy , ze sobie cos uroiłaś, zamiast przyznać się do błędu. Bo ak to przecie ja zawsze taki piękny s pokoi w porzadku ja się żle nie zachowuje a ja widze coś innego

Gość gość
Jestem zla na ludzi nic wiecej nie chce zeby umierali ale nie jedtem workiem na smieci do ktorego nieustannie mozna wrzucac co sie chce. Tym bsrdziej ze ja nigdycnikigo nue skrzywdzilsm i nue chcialam a inni mnie tak stale. Niby swiat sklada siez roczarowan ale dlaczego to ja mam byc stale ta strona rozczarowywaba pidczas gdy inni maja gdzies, budzi sie we mniw niesprawiedliwosc albo bedziesz wobec mnie w porzadku albo nie zawracaj mi glowy nawet przez sekunde.

Gość gość
Nie jestem taka zla dziewczyna czy cos jest zlego w tym ze wszystkich nienawidze przynahmniej mam od groma wrogow moge sie tym pocieszyc

Gość gość
I sral ich wszystkich pies jeszcze im pokaze.

Gość gość
Chociaz nie jestem zla i jebcie sie dalej chce byscie umarli pa

Gość gość
Bylam zimna a teraz bede lodowata w********ac!!!

Gość gość
Wszyscy obrazeni swiernie. Jeszcze raz jebcie sie.

Gość gość
Kafeterian people jebcie sie, f******u f**k all of you

Gość gość
Love life f******u

Gość gość
S*******ac