Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

całe kafe siedzi tera na forum nto w dziale namysłów zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

Pośmiejemy się z cewlów:D

Gość gość
No niestety widziałam :(

Gość gość
Zajrzę tam ale i tak się cieszę że cała patologia sie tam przeniosła niech tam sobie siedzą :D

Gość gość
Ale teraz nasze forum się wyludnia:(

Gość gość
I tak niedługo zlikwidują kafeterie :D będzie spokój :P i będzie dobrze nam z tym

Gość gość
Właśnie idę na tamto forum popisze z tymi debilami niech zmądrzeją :-o Namysłowce jeppane

Gość gość
nic ni bójta stworzą herbaciarnię :D

Gość gość
Wiem widziałem :P

Gość noxelia and Wit
Cieszycie się z tego że oni siedzą tam a nie tu? Od razu sie luźniej zrobiło :)

Gość gość
czyli wzrasta zainteresowanie namysłowem i portalem nto i udziela się w nim elita cafe.

Ja zostanę na kafe, będę pisała sama ze sobą;).

Gość gość
Tak wzrasta zainteresowanie wejdź tam i sam zobacz i załóż im tam kilka tematów :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona (XEN)

gość dziś Namysłów to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona (XEN) x Szczerze, nie zdziwiłabym się:).

Gość gość
Przecież jest w województwie opolskim co masz na myśli nie zdziwiłabym się wpisz sobie w Google namysłów i poczytaj jak nie wierzysz

Nieco inaczej zrozumiałam twoją wypowiedź :D. Ale fakt, masz rację.

Gość gość
Podoba ci się Namysłów co się o nim dowiedziałaś i nad jaką rzeką leży i jaki ma kod pocztowy?

Nigdy nie byłam w Namysłowie, wybacz ale leci mój "ulubieny" film na polsacie:).

Gość gość
Ale czytałaś chyba na necie?

Gość gość
zakichana dziura. I niech tam zyeby siedzą zamiast kafe zaśmiecać

Gość gość
Namysłów to nie jest dziura zrozum to ile razy mam ci to pisać i udowadniać tyle razy ci to uzasadniałem a ty dalej swoje

Gość gość
tyle razy i tyle osób już ci ułomie udowadniało, że twój pierdzisłów to zadoopie. Pogódź się z tym wreszcie i przyznaj

Gość gość
Nie nie jest dziurą nie przyznam bo Namysłów nie jest dziurą waszych opinii o Namysłowie Nie biorę pod uwagę bo nigdy tam nie byliście i mało wiecie o moim mieście żeby dawać opinie to najpierw trzeba tam być i mieszkać a wy nigdy tam nie byliście a oceniacie ja jeżdżę po Polsce i mam porównanie a wy? Nic o Namysłowie nie wiecie a go oceniacie to takie opinie wsadźcie sobie w doope

Gość gość
Wsadź sobie hejterko w doope tą opinie i namysłów nie jest dziurą

Gość gość
polsat startuje z nowym kanałem sportowym na tę okoliczność - Polsat Sport V. No i od jesiennej ramówki startuje nowy kanał lajfstajlowy TVN Namysłów. Wg zapowiedzi stacji będzie to kanał skierowany do publiczność z małych dziur o charakterze poradnikowym. Dominować mają programy o tematyce modowej (jak ubrać się do wywożenia gnoju, lub do prac polowych itp.), kulinarnej (co ugotować na spotkanie koła gospodyń wiejskich, a co upiec na wizytę księdza dobrodzieja), ekonomicznej (ceny skupu żywca, wydajność kwintali z hektara różnych odmian rzepaku itp.) i tym podobne. Spodziewana jest spora oglądalność w różnych dziurach rodzaju pierdzisłowa

Gość gość
To nie jest dziura zrozum to idiotko ile razy mam ci udowodnić że Namysłów nie jest dziurą i twoja opinia na zerową wartość wsadź sobie w doope twoją opinie namysłów nie jest dziurą i nigdy nie był to jedno z bogatszych przyjemniejszych i ładniejszych miast twoje zdanie się nie liczy bo tam nie byłaś nie mieszkasz nie znasz miasta i klimatu miasta o tym mieście masz tylko powierzchowną wiedze żeby oceniać to najpierw trzeba poznać miasto i tam być a ty dalej sie upierasz ja chyba lepiej wiem ja po Polsce jeżdżę i widzę i na wczasy i na wycieczki szkolne kiedyś i do rodziny na drugi koniec polski i na wczasy i z ojcem szukać nowych odbiorców bo oni maja firmę i jeżdżę i mam porównanie a ty? W doopie byłaś i goofno widziałaś rusz doope przejedź sie po Polsce nie masz prawa oceniać mojego miasta cwaniaro bo nigdy tam nie byłaś nie pracowałaś i nie mieszkałaś nawet nie przejeżdżałaś

Gość gość
namysłów to dziura, zadoopie i syf, kiła i mogiła i dobrze o tym wsiowy głupku wiesz tak naprawdę :D

Gość gość
I jeszcze jedno cwaniaro odpowiedz mi w jakiej ty "dziurze" mieszkasz no napisz co wstydzisz sie co? Namysłów nie jest dziurą i sie nie wstydzę o nim pisać ty nigdy mi nie napisałaś gdzie mieszkasz pewnie wstydzisz sie i pewnie to dziura :D

Gość gość
Ile razy mam c***isać że twoje zdanie się nie liczy bo tam nie byłaś nie pracowałaś i nie mieszkałaś ile razy tępa idiotko mam ci udowadniać że namysłów nie jest dziurą (ty jesteś za głupia by to zrozumieć) i może mi napiszesz gdzie ty mieszkasz? Będę cie męczyć do momentu gdy mi napiszesz gdzie mieszkasz