Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ze stanikiem mierzy sie na stojąco biust, a bez stanika bedąc pochylonym?

Polecane posty

Gość gość

wiem że ze stanikiem trzeba mierzyć się na stojąco tylko, że ja nie mam żadnego... dlatego nie wiem jak się mierzyć, gdy stoję mam w biuście 87cm, a gdy się pochyle mam 89cm

Gość gość
jak zmierzyc obwod przy pochyleniu skoro wtedy z klatki piersiowej dyndaja dwie piramidy, jakis geniusz wytlumaczy?

Gość gość
ćwiczę biust by go powiększyć. zarzucam sobie na plecy i odkopuje piętami z powrotem.

Gość gość
nie masz stanika? mierz stojąc normalnie. chcesz sobie kupić stanik w końcu?

Gość gość
tu autorka x mam małe, ale okrągłe piersi, a nie "piramidki" będąc pochylonym mierzy sie normalnie jak na stojąco przecież, w najszerszym miejscu

Gość gość
wow. no nie mow ze jak cie facet bierze na pieska to zwisaja apetyczne kule, a nie takie stożki / piramidy ?

Gość gość
tu autorka x tak chce w koncu kupic sobie stanik, bo jeszcze zadnego nigdy nie mialam x jak jestem pochylona rowniez sa okragle (choc mniej niz gdy stoje

Gość gość
ale czy wtedy stanik nie bedzie za maly jesli bedzie mierzyc na stojaco?

Gość gość
A gdzie planujesz kupować stanik?

Gość gość
A poza tym podstawa to pójść do dobrej sklepu a tam ci pomogą doskonale dobrac stanik. Jaki rozmiar ci wychodzi?

Gość gość
tu autorka X u mnie w mieście nie ma staników poniżej 70, a ja jak mierzyłam to powinnam nosić 65, dlatego chce zamówić przez internet

Gość gość
tu autorka x właśnie nie wiem jaka mam miseczek, bo te 2 cm różnicy zmieniają rozmiar np, chciałam kupić stanik w mambra to tam mi wyskoczyło że powinnam nosić 60F gdy mierze na stojąco, a gdy mierze pochylnie to powinnam nosić 60FF i tak samo jest w innych sklepach :o

Gość gość
Patrz po pomiarze na stojąco. A co do zakupów online to najlepiej wziac kilka staników w różnych rozmiarach. Ale nadal uważam ze warto sie wybrac nawet do innego miasta żeby ci doradzili skoro kompletnie nie masz doświadczenia.

Gość gość
tu autorka x w tym sęk, że nie mam nawet jak za bardzo pojechać do innego miasta, pozabierali nam prawie wszystkie pociągi/autobusy :( a i też musiałabym z kimś się zabrać, ponieważ bardzo kiepsko u mnie z orientacją i potrafię na prostej drodze się zgubić... tak wiem żałosne, ale prawdziwe, a że się wstydzę to nawet o drogę nie zapytam...

Gość gość
ruch*ćjeb*ćnicsieniebać