Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara1989

zastraszenie

Polecane posty

witam wszystkich jestem tu nowa i chciala bym sie podzielic pewna historia, im wiecej osob ona ostrzeże tym lepiej, bo byc moze unikną bardza nieprzyjemnych sytuacji w przyszłosci Od poczatku... moja znajoma wynajmowała pokój od pana Józka z Dukli.Miała byc z mezem zakwaterowana w jego hotelu nad zajazdem Galicja, ale gosciu zmienił zdanie i zakwaterował ich w pensjonacie który jest w budowie.Byli tam trzy noce, pan Jozek jako były polityk bardzo ładnie mówił i zachowywał sie kulturalnie.Dwa dni po ich wyjeździe zadzwonił do nich ze niby ukradli mu jakas listewke z dołu mebla, groził ze jak mu nie oddadza to ma znajomych w kryminalnym ktorzy sciagna odciski palców z dolu mebla (jako byly polityk moze i ma takie znajomosci) i ze ma swiadków, zone i goscia który mu ten stary mebel z graciarni z zagranicy pomagał wtargac na pietro, ze przed ich przyjazdem listewka jeszcze byla a po ich wyjezdzie juz nie.Cala sytuacja jest o tyle smieszna ze zadno z nich tej smiesznej listewki nie wzieło, ( na co im jakas listewka ze starego grata)Pokój ktory wynajmowali byl ladny, ale uszkodzony byl prysznic i kontakt,a przeciez wchodzac do pokoju nie kladli sie na kolana i nie sprawdzali czy jakis mebel nie jest uszkodzony.Pan Jozek mógł ja sam oderwac, a on straszy pozwem sądowym i zebraniem odcisków palcow moich znajomych, ze znajdzie ich dane osobowe i ich zaskarzy o kradziez listewki.To jest straszne-z sympatycznego pana zamienił sie w jakiegos szalonego furiata, który bezpodstawnie rzuca oskarzenia i straszy swoimi znajomosciami.Pan Jozek podobno ma zamiar wrocic do polityki-Jesli to prawda, to Panie Boze uchowaj Polske przed takimi politykami bo nigdy Ona z kolan sie nie podźwignie. reasumujac... Jesli kiedykolwiek bedziecie miec mozliwosc wynajecia czegos u tego pana to uwazjcie, nie dajcie sie nabrac na ladne słowka i mile zachowanie-pozory myla,a potem mozecie miec bardzo nieprzyjemne sytuacje, mimo ze nic zlego nie zrobiliscie

Gość gość
Po prostu naciągacz

Gość PaNJózek
no i czego sie boisz głupia? czemu nie chciałaś iść na całość?

Gość PaNJózek
juz prawie byłem w Tobie Basiu.. czemu nie chciałaś mieć tej odrobiny piękna w sobie?

Gość gość
Podstaw kogoś , niech przed wprowadzeniem tam porobi zdjęcia wszystkiego i wsadzi gdzieś ukrytą kamerę za parę dni niech się wyprowadzi jak coś zginie i będzie go oskarżał to jazda z nim do prokuratury i telewizji .