Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje przyjaźń po związku?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłem z dziewczyna 10miesiecy ale rozstalismy się będąc szczerym to przez nią zaczęła sie bardzo zmieniać, humorki i tego typu sprawy ,ale nie o to tutaj chodzi.Oboje,stwierdzilismy ze zostaniemy przyjaciółmi, widujemy się teraz dosyć często bo codziennie lub co 2dni i czy jest to realne żebyśmy byli tylko przyjaciółmi? patrząc na to jak bardzo się kochalismy, jak bardzo byliśmy dla siebie wazni i ile przeszlismy? Dla niej byłem pierwszym chłopakiem w którym sie tak naprawdę zakochała i który tak naprawdę jej sie spodobał.. chciałem zapytac czy przyjaźń jest tu możliwa czy jednak prędzej czy później wszystko wróci, uczucia, miłość

Gość gość
Przyjaźń nie istnieje. Można się kolegować, ale dopiero jak wszelkie uczucia przejdą.

Gość gość
Jeśli przeszkadzały Ci jej humorki itd jak możesz teraz się z nią przyjaźnić? Wracając do pytania...Przyjaźń po związku istnieje. Jednak nie w każdym przypadku. Dla jednych osób wystarczy przyjaźń, a dla innych nie. To bardzo indywidualna sprawa. Ogólnie wydaje mi się, że to wszystko zależy od tego czy nie macie ochoty przytulać się do siebie itd. gdy jesteście razem.

Gość gość
a co to jest 10msc., na etapie 16-18 lat to moze sie wydawac dlugo, ale potem.. to jak lekki pierd na wietrze.

Gość gość
nie oceniaj uczuc innych pierdku