Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis333aaaa

Fantazjuje podczas prawie każdego seksu o ojcu chłopaka!

Polecane posty

Gość mis333aaaa

Ojciec mojego faceta jest bardzo do niego mimo lat wizualnie podobny ale nie wiem, ma takie cos co mnie do niego przyciąga bardzo mocno w aspekcie seksualnym. Oczywiście kocham mojego faceta (jesteśmy razem 3 lata) ,ale podczas prawie każdego zbliżenia wyobrażam sobie,że to nie moj tż mnie pieści tylko właśnie jego ojciec i zawsze szybko dochodze... Marzy mi się sex z jego ojcem, wiem,że mu się podobam ALE wiem też ,że jest przyszła teściowa i mój chłopak ,który nie wiem jakby nawet zareagował gdyby sie dowiedział...

Gość gość
To nie fantazjować tylko go zaliczyć, bo ci starsi są o niebo lepsi w seksie niż młodzi. Wiem z doświadczenia.

Gość gość
Jakbyś była na co dzień z tym starszym a nie miała opcji zaliczyć młodszego to by cie to znudziło, wtedy fantazjowałabyś o tym młodszym. Takie jest życie głupie

Gość gość
Ja nie pisze o związku lecz dobrym seksie ze starszym!

Gość gość
No to sie nie zastanawiaj

Gość gość
Znam taki układ był raz tylko ale w trójkącie. Nie było zdrady bo było by to perfidne. Nie wpłynęło to na związek syna z dziewczyną bo są po ślubie a relacje są dobre. Ojca z synem i synową. Wyszło to z propozycji synowej a wszyscy chetnie się zgodzili, syn z ojcem odbyć stosunek w trójkącie.

Ja mam ochote na swoją teściową, nikt niema takiego ciała jak ona dla mnie, ubielbiam, wyjebałbym ją przy pierwszej okazji, ma wielkie cycki ale nie obwisłe, wcięta w tali i tyłek, masakra ciągle jej dogryzam, flirtuje ale chuja, nie idzie, nie chce mieć syfu bo one lubią z moja i siostrami 2 gadać o wszystkim sobie i moge to spierdolić.