Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pięć szczeniaków wyrzucił do śmieci nie przezyły :wiadomości

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
No i? W du/pie mam te śmierdzące sierściuchy 🖐️

Gość gość
Poczytajcie sobie i dajcie linka

Gość gość
Masakra :-o

Gość gość
Tragedia dla tych psów czy on nie mógł ich oddać do schroniska

Gość gość
schroniska i tak są zadłużone

Gość gość
można było na grilla...

Gość gość
Wpisz sobie pięć szczeniaków w Google i poczytaj

Gość gość
po co takie rzeczy czytać. trzeba wprowadzić wysokie podatki od posiadania psów i zwolnić z nich psy kastrowane i sterylizowane i sprawa się rozwiąże raz dwa.

Gość gość
kiedyś chciałam oddać do schroniska 2 szczeniaki to mi zaśpiewali za jednego psa 100 zł.Dobrze że ktos je w końcu wziął bo nie wiem co bym z nimi zrobiła

Gość gość
Tylko w miastach są takie problemy, na wsiach jakoś nie ma podatków, kastratów i niepotrzebnych szczeniaków.

Gość gość
no tak, bo na wsi zakopują je żywcem albo topią w gnojówce. weź mi nawet nie mów o tym jak się zwierzęta na wsi traktuje. to właśnie przede wszystkim na wsi powinno się te rozwiązania wprowadzać. zamiast płacić kupę kasy na schroniska gminy powinny kontrolować psy i na swój koszt je kastrować. a jak ktoś się nie chce zgodzić na kastrację to 500 zł podatku rocznie. to nie jest majątek więc jakby ktoś koniecznie nie chciał sterylizować to nie ale większość by oddała do sterylizacji i potem nie były by pełne schroniska i topione szczeniaki. nie rozumiem dlaczego nie chcą tego zrobić.

Gość gość
"kiedyś chciałam oddać do schroniska 2 szczeniaki to mi zaśpiewali za jednego psa 100 zł.Dobrze że ktos je w końcu wziął bo nie wiem co bym z nimi zrobiła " x trzeba było sukę wysterylizować to by nie było problemu niechcianych szczeniaków. ale na to to rozumu nie ma tylko potem "nie wiem co bym z nimi zrobiła". ja wiem, zrobiła byś to co robią inni, wyrzuciła gdzieś w krzaki.

Gość gość
Poczytajcie na TVN 24 o tych szczeniakach i dajcie linka

Gość gość
takie rzeczy zdarzają się co dzień, tylko nie zawsze wychodzą na jaw. Ciągle ktoś wywala szczeniaki i kocięta, albo zabija i nie wciskajcie ludziom ciemnoty, że na wsi. Hołota z bloków nie lepsza, już niejedno psie i kocie nieszczęście widziałam, gdybym tak miała wydzwaniać do mediów to zostanę bez kasy, a głupie hejty w necie jeszcze niczego nie zmieniły na lepsze

Gość gość
Tyle że to był gościu z miasta (Namysłowa on w centrum miasta do śmieci je wrzucił (na wsiach zwłaszcza w blokach po byłych PGR jest jeszcze gorzej W MIEŚCIE NAMYSŁÓW(WOJEWÓDZTWO Opolskie POWIAT namysłowski) NA SZCZĘŚCIE ZDARZAJĄ SIĘ TAKIE SYTUACJE RZADKO

Gość gość
Można dzwonić do usranej śmierci, a pomoc przychodzi za późno, albo wcale. Fundacje zakładają, u weterynarzy się zadłużają, a nawet nie wiadomo, czy ukarano sprawcę zagłodzenia na śmierć dalmatyńczyka w Pszowie rok temu. Teraz ktoś pisał na tym forum, że ktoś dręczy koty na ul. Ściegiennego Pszów to znowu był albo Radlin, tam wszędzie patologia, że głowa boli, a główną rozrywką rozwydrzonych i pozbawionych opieki rodzicielskiej dzieciaków jest prześladowanie podwórkowych kotów, w Rybniku, Jastrzębiu, gdziekolwiek, kibole i bandyci wyrosną jak nic

Gość gość
W warszawie na Pradze to często się zdarza

Gość gość
Ooo

Gość gość
11:42 i co , 200 zł to tak dużo za życie 2 piesków? co za pustak a temu co zamordował 5 szczeniaczków życzę wszystkiego co najgorsze, by żona puściła się z arabem, urodziła czarne dziecko i zaraziła go hivem, a jeśli to kobieta zamordowała to żeby gwałciło ją stado meneli ty od Pragi, napisz mi dokładne szczegóły, ja wiem co z tym zrobić

Gość gość
To był pies mojego ojca który często chodził pijany i zapominał o psie który uciekał przez okno i sie walił z wszystkimi psami po kątach.A ja co miałam zrobić jak miałam wtedy 15 lat? Stałam z psiakami w mrozie i deszczu na targu żeby ktoś wziął za darmo ale nie było chętnych,w schronisku też nie chcieli.Pieski w sumie były u mnie 3 miesiące i znalazłam nowych właścicieli.Nigdy bym psa nie wyrzuciła na bruk i nie oddała w złe ręce. Ale przyznam że ojciec ze 2 mioty utopił.Mój pies chyba z 6 razy był w ciąży

Gość gość
200 zł to było dla mnie dużo tym bardziej że przez ojca pijaka matka spłacała jego długi i komornik zabierał jej pół wypłaty.Zostawało jej 500 zł do życia dla 5 osób. A ja małolata skąd miałam wziąć kase?

Gość gość
mamy plagę niechcianych psów i kotów, powinny być kastrowane wszystkie jak leci, za wyjątkiem tych wystawowych, hodowlanych

Gość gość
Up

Gość gość
W doopie mam jakieś szczeniaki. Są ważniejsze sprawy w tym kraju, szerzące się bezmózgowie polityczne na poziomie UE i jego skutki dla nas wszystkich, a ty tu jakieś pierdoły wypisujesz. Paszoł won z tymi szczeniakami!!!

Gość gość
a czym się cierpienie zwierząt różni od cierpienia ludzi? wg mnie niczym. oczywiście zabijamy zwierzęta na mięso ale co innego jest zabijać z potrzeby a co innego okurcieństwo z głupoty i bezmyślnosci.

Gość gość
ty z 08:03 a ja mam w d***e ciebie i twoje komentarze, nalepiej kastrować psy, koty i głupich ludzi, żeby się plugastwo nie możyło☺

Gość gość
Ta sierota o 8:53 pisała pierdoły. Nie masz nic konkretnego to spadaj na drzewo liście malować na zielono, kleszcze łapać

Gość gość
Zna ktoś jakiś przypadek, że zgłoszono złe traktowanie zwierząt, rzeczywiście to pomogło, a sprawcę ukarano? Chętnie się dowiem. Bo ja myślę, że poza pisaniem na forum złorzeczeń pod adresem sprawcy okrucieństwa to w sumie nic się nie robi w tym kierunku