Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złożyć matce życzenia?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam urodziny. Myslalam ze matka zadzwoni albo chociaż wysle zyczenia smsem. Nic. Pewnie zapomniała albo nie chciała pamietać. Znowu. I teraz sie zastanawiam czy zadzwonić i złożyć jej życzenia na dzien matki. Skoro ona nie pamieta o mnie to czy ja mam pamietać o niej?

Gość gość
nie..urodziny sa wazniejsze niz jakies wymyslone dla kasy swieta..matki, dziecka, kominiarza, kierowcy, walentynki i inne du/pe/rszwance... jak matka moze zapomniec o zyczeniach w dniu urodzin corki...chyba ze ma 90 lat i skleroze...

Gość gość
Ja bym zadzwoniła z życzeniami i na koniec rozmowy powiedziała "dziękuję za życzenia urodzinowe, nie było okazji podziękować" :D

Gość gość
Tez mysle zadzwonić. I jak cos wspomni o urodzinach to jej po prostu powiem zeby sie nie wysilała. Przykro no, przykro mimo iż 30-tka na karku :(

Gość gość
12:28 - też bym tak zrobila :D

Gość Monia_00
zalezy jakie masz stosunki z matka

Gość gość
No wlasnie cieżkie. Tzn ona chyba jest w jakies depresji, pije i od wszystkich sie odcięła. Nie mam za bardzo możliwości sie z nia spotkać bo nie mieszkam w kraju. Pije odkąd pamietam ale pomimo jej nałogu mieliśmy dosc dobre stosunki. Napewno nie zapomniała o urodzinach bo była pijana bo wiem ze była wczoraj w pracy. Wiec pamietać musiała. Ona po prostu nie wiem. Zrobiła sie jakas strasznie nienawistną. Nienawidzi wszystkich i wszystko. Ciężka historia i zbyt długa zeby tutaj to pisac.

Gość gość
Ignorantka ta twoja matka