Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś byłam bardzo uczuciowa a teraz jestem zimną suką. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

jako nastolatka byłam bardzo uczuciowa, lubilam sie przytulac, marzylam o wielkiej milosci, taka romantyczka ze mnie byla...a po 20stce jakos mi sie to zmieniło, na facetów zaczelam patrzec jak na obiekt seksualny, w ogole nie w głowie mi przytulanki, całowanie tylko mysle po prostu o seksie, od razu do roboty, stałam sie egoistką

Gość gość
No ale ogólnie jesteś egoistka czy tylko wobec facetów

Gość gość
raczej ogolnie, kiedys taka nie byłam, bylam zupelnie inna, martwilam sie o innych, byłam pomocna az za bardzo, ludzie mnie wykorzystywali, byłam popychadłem

Gość gość
Znam to , mam podobnie chociaz jak ktos jest tego warty to tez jestem w porzadku i potrafie wesprzec i pomoc. Ale byle oznaka ze ktos chce ze mna pograc i skreslam bezpowrotnie.

Gość gość
Masz poczycie bycia skrzywdzoną przez 1, czy 2 idiotów. Teraz chcesz się odpłacić swoją postawą wszystkim mężczyznom. Dziala to w obie strony. Jest masa mężczyzn skrzywdzonych przez takie zimne suki jak ty. Zaczynają po czasie traktować kobiety jak szmaty mimo, że na początku traktowali je jak księżniczki i koło się zamyka.

Gość gość
zamyka czy nie ludzie sami pokażą ci jak powinno się ich traktować :)

Gość gość
Niby tak ale jaka gwarancja ze kolejny tez nie okaze sie.idiota a nikt.nie jest workiem bez dna do.ktorego mozna wrzucac wszystkie smieci. Poza tym nie trzeba tez skreslac wszytskich od razu mozna podchodzic z rezerwa z dystansem baccznie obserwowac jezeli ktorys zdradza objawy idioty skreslac niszczyc.