Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytyć jest cholernie trudno nawet jedząc 6000kcal

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A co ja robie? mam prace siedzącą i tak nie tyje! jem wszystko co tuczy bo i tak mi dietetyczka zaleciła dalej jestem chudzielcem. Mam z tego powodu kompleksy i depresje nie chce się pokazywac publicznie bo ludzie się na mnie dziwnie patrzą nawet gadają jaki chudzielec, ty coś jesz?

Gość gość
Ja mam rozepchany żołądek i chce mi się cały czas jeść ani 0,5kg nie jestem w stanie przybrać.

Gość gość
Zmień lekarza. Po prostu nie możesz być zdrowy skoro jesz więcej niż 2 razy tyle ile powinieneś by bez problemu przytyć a waga stoi w miejscu. To nie jest normalne i każdy pożądny lekarz to powie wiec mi nie wmówisz ze jest inaczej. Są na pewno jakieś sposoby na spowolnienie przemiany materii. W ogóle jedząc tyle chyba cały dzień spędzasz na kiblu skoro wszystko przez Ciebie przelatuje. Serio, jak dla mnie przesadzasz na 100% albo zmyślasz. Tez sobie wmawiałam jak to ja dużo zjadam ale prawda była taka ze g****o jadłam. Jak zaczęłam naprawdę jeść to przytyłam. A jeśli sam piszesz ze nie dasz rady przytyć to nic nie przytyjesz bo sam się na to skazujesz. Uwierz mi rozumiem Cię bo sama przez to przechodzę ale walczę i widzę efekty. Powodzenia.

Gość gość
Dziewczynie jest zdecydowanie łatwiej przytyc

Gość gość
gość dziś Zmieniłem i ten sam problem kazda dietetyczka te same daje porady i zalecenia.

Gość gość
gość dziś Ale ty jestes nie rozumna jem sporo 6-7 posilkow dziennie z czego 4 obiady duze. Przypomne dietetyczna mowi ze jem jak 5 osobowa rodzina!!!

Gość gość
Nic nie pomaga a walcze z niedowaga od 4lat. Nie chce mi sie życ, lecze cie z tego pwodu na depresje bo jestem przerażajaco chudy.

Gość gość
To kurna czego od nas oczekujesz? Czekasz aż Jezus przeczyta ten post? Nic tylko narzekasz a taka postawa jest najgorsza. Najrywazniej nie jest dane Ci przytyć. Pasuje? To chciałeś usłyszeć? I nie trzeba być lekarzem żeby wiedzieć że coś jest nie tak w Twoim wypadku. Lec do tych swoich wyimaginowanych dietetyków i żryj te 6 tysięcy kalorii dalej i nie marnuj naszego czasu bo ludzie starają się pomóc a Ty marudzić jak 5 letnie dziecko.

Gość gość
Bo już wszystkiego próbowałem tylko kase co chwile tracę.Spróbuje zwiekszyć tluszcze w diecie może sie coś ruszy.

Gość gość
Jestem w pelni zdrowy tylko mam bardzo szybki metabolizm

Gość gość
I rozumiem Twoją złość bo też się wściekam na to że tak ciężko mi przytyć. Jeśli masz tyle miejsca w żołądku i kasy to do tych normalnych posilow które jesz dodaj z 10 ciastek tortowych a efekt gwarantowany. Tylko gdzie te ciastka pójdą to chyba oczywiste.

Gość gość
Dietetyczka mowi że nie tyjemy tylko w tłuszcz nawet jak nie cwiczymy.

Gość gość
W mieśnie też idzie

Gość gość
I tak mam malo tkanki tluszczowej jedynie 6% wiec tluszcz nie bedzie zly dla mnie.