Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość A

Jak Zyc z maminsynkiem?

Polecane posty

a po co masz z nim rozmawiac? porozmawiaj z jego mama

a i jeszcze o co chodzilo z tata i kamieniolem?

Gość gość
Ty jesteś głupia, czy opóźniona w rozwoju? Pytam poważnie. X ''moze sie spakowac i u mamy na pewno mu bedzie lepiej. '' Ja spakowałabym p**dusia od razu. X ''Podczas klotni wykrzyczal mi ze smierc Taty to wina moja i mamy bo go zajezdzilysmy robota.'' A po tym tekście dostałby ode mnie w pysk. On nie szanuje ani Ciebie, ani Twojej matki. Dla mnie, naprawdę jesteś chora psychicznie, że żyjesz z takim padalcem. Ale przeciez kochasz, więc z tej miłości pozwalasz traktować się jak ścierę, chłop może Ci powiedzieć wszystko, a Ty udajesz głuchą. Jak Ci przywali, to co? Będziesz udawała, że na ścianę wpadłaś? Jakie wy głupie jesteś, pozwalacie się poniżać, bo kochacie misiaczka.

Gość gość A
Po prostu. Tata robil w domu wszystko sam. A to przy drzewie a to na podworku. Nie mial syna i nie mial mu kto pomoc.

Gość gość
Zastanów się nad sobą. I serio po co ci był ten ślub? Mieszkałaś z nim wcześniej?

Gość gość A
Spotykalismy sie codziennie i wiwrzcie mi lub nie on taki nie byl.

Gość gość A
Jestem glupia jak but z lewej nogi ze z nim jestem. Pogadam z jego rodzicami o sytuacji i chyba bede sie ewakuowac z tego zwiazku

Gość gość
Spotykanie się nawet codziennie to nie to samo co mieszkanie ze sobą. Małolacie zaimponował starszy facet omamił ją czułymi słówkami a że głupia i chciała szybkiego ślubu to teraz ma

Gość gość A
To ze sie znamy tyle czasu nie znaczy ze jestesmy ze soba. Razem jestesmy 4 lata

podsumujmy: maz woli rozmawiac z mama niz z toba, zarzucil Ci ze nie masz brata i tym wraz z mama usmiercilas tate? nigdy taki nie byl tylko nagle po slubie wyszlo szydlo z wora, ty go kochasz ale nie chcesz dziecka. przepraszam, jak moglam w ogole pomyslec ze to prowo :)

Gość gość
no i tak byłaś małolatą do tego głupią

Gość gość A
To nie prowo. To zycie. Jak widzisz ludzie maja inne problemy niz zlamany paznokiec czy zly kolo fluidu na twarzy.

Gość gość A
Nie los tylko to moja wina. Teraz to wiem. Gdybym wtedy wiedziala ze tak bedzie w zyciu bym na niego naqet nie spojrzala. Ale czasu juz nie cofne przeciez

a po co mialabys cofac czas? wystarczy ze zadbasz o przyszlosc

Gość gość
Po prostu nie trzeba było brać ślubu tylko pomieszkać razem i poobserwować jaki jest naprawdę

gosciu powinienes udzielac rad zawodowo :) "przyjdz do mnie, a powiem ci co powinienes byl uczynic. nie pozalujesz."

Gość gość
ha ha:). Ale serio często zwłaszcza młode dziewczyny się do ślubu spieszą a nie zawsze jest do czego.