Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojni faceci w większości są nudni, głupi, puści, nieciekawi

Polecane posty

Gość gość

dobrzy tylko na one night stand, na seks bez zobowiązań, na krotkotrwałe pseudo związki, nic poza tym... Nigdy nie spotkałam naprawde inteligentnego, ciekawego, mądrego fajnego, przystojnego faceta...kazdy byl egocentrykiem, taki ktory wyżej sra niż du/pe ma... to samo dotyczy kobiet, piękna inteligetna z charakterem damy w dawnym stylu ? to jak szukać diamentów na wysypisku smieci

Gość gość
potwierdzam

Gość gość
Czyli na męża brzydal lub przeciętny okularnik a na kochanka przystojniak ?

Gość gość
To prawda, też to zauważyłem, no ale nie chciałbym kobiety po one night standach z przystojniakami. Nawet po jednym one night standzie. Nie ma tak, że do seksu nudny przystojniak, a do związku ciekawy przeciętniak.

Gość gość
brzydki też może być głupi i nieciekawy

Gość gość
to prawda, pamietam ze szkoły że te bardzo ładne koleżanki były po prostu nudne, puste, nie głupie bo dość dobrze się uczyły, ale nic poza tym, tylko lans, ciuchy, kosmetyki, zero głębszej refleksji, czuc było w rozmowe że nie mają nic ciekawego do powiedzenia, nieświadomie bawiły się w tzw smart talk czyli rozmowy o niczym, o pogodzie :O , chłopaki tez, miałam w klasie przystojniaczka sportowca, oceny trójkowe, strasznie dziecinny, imprezowicz, potrafił się śmiać z rozjechanego kota na ulicy :O

Gość gość
dobrze że nie jestem przystojny

Gość gość
A kobiety to niby nie?

Gość gość
I tak większość kobiet woli przystojniaka, z którym tematy do rozmów kończą się po dwóch tygodniach, dopiero jak już nim rzyga to szuka mądrzejszego, ale teraz to już nikt normalny nie daje się w to wrobić i nie bierze laski wybzykanej z przystojniakiem, która przyszła do faceta drugiej kategorii dopiero, jak tępy laluś zaspokoił jej cipę wieloma orgazmami.

gość dziś wcześniej mówiłeś ze jesteś przystojny cweelu j*****y

Gość gość
Pomińmy fakt, że "przystojniak", to pojęcie względne.

Gość gość
Brzydcy faceci są sfrustrowani, wredni i nie potrafią normalnie funkcjonować w związku. Żyją swoimi kompleksami, które są na 1 miejscu. Brzydkie dziewczyny nie potrafią się przyjaźnić z ładniejszymi od siebie. Potrafią zatruć życie nawet siostrze.Nie rozmawiają o pogodzie bo większość czasu tracą na obrabianie d**y innym:)

Gość gość
Wiecie co, sama mam za glowna zalete wyglad, o ktory bardzo dbam. I po czesci macie racje, nie znam nikogo, kto jest bardzo atrakcyjny, a ma jakies wybitne horyzonty myslowe, typowo intelektualne zainteresowania, typu polityka czy cos w tym stylu, w tym ja sama. Ale bez przesady, ze wszyscy atrakcyjni ludzie sa glupi. Nie uwazam sie za glupia, chociaz za wybitnie inteligentna tez nie. Studiuje po to, zeby miec kase, nie zeby wynajdywac lekarstwa, czy byc naukowcem. A nudny to dla mnie jest ten, kto gada mi, ktorego prezydenta USA bym wybrala. .. no sorry, co mnie to obchodzi. Wiec dla jednego nudny bedzie przystojny imprezowicz z silowni, ktory bedzie gadal o odzywkach, a dla drugiego intelektualista pytajacy co sadzicie na temat wojny w Iraku. Chodzi o to, zeby sie dopasowac charakterem i wlasnie sie nie nudzic. A ja bym sie z takim medrcem nudzila. Dlatego moj chlopak i poprzedni, z ktorymi sie spotykalam byli przystojni, chociaz na to nawet za bardzo nie patrzylam nawet, ale tak sie skladalo, ze przy nich nie czulam sie glupia i mielismy wspolne tematy.

Gość gość
Jestescie tu jacys dziwni, jakbyscie nie umieli zyc w spoleczenstwie. Kazdy wybiera takich ludzi, czy chlopak dziewczyne, czy dziewczyna chlopaka, zeby im odpowiadali. Jak jakas dziewczyna jest srednio inrltelgentna, to nie bedzie chciala naukowca i odwrotnie jak chlopak... Wy kiedys byliscie na randce?

Gość gość
gość dziś Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem, może i nie jestem wielkim przystojniakiem ale nie mam kompleksów odnośnie wyglądu. To tylko i tak mierny dodatek. Co z tego że byłbym mega przystojny skoro w głowie siano? To samo tyczy się kobiet.

Gość gość
Jaka zazdrośc i zawiść w tym temacie. Brzydale oceniaja po wyglądzie ładnych a burza się gdy to ich ktoś ocenia durni hipokryci. Wygląd nie ma nic do tego jakim ktoś jest człowiekiem.

Gość gość
Ja jestem raczej dość przystojny, kilkakrotnie o sobie to słyszałem i nie uważam się za pustego czy głupiego(jednak ten tytuł inżyniera udało się zdobyć). Na mój widok nie miękną nogi, ale zdarza się, że dziewczyny zerkają:) Teoria obalona.

Gość Adrian

Przykro mi ale pierdzielicie. Według pewnych badań faceci z wyglądem powyżej średniej są też bardziej inteligentni. Średnia w tej grupie badanych wychodziła ok 105 pkt. Iq. W brzydszej grupie tylko 89 pkt. IQ. U kobiet podobnie, choć rozbieżności IQ były mniejsze.