Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was jest lub byla w zwiazku z Wikingiem?

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak jest Norwegiem, poznalam go w Anglii. Od 5 miesiecy jestesmy razem, w sumie jest ok ale szafu nie ma. Jest wedlug mnie malo spontaniczny i zbyt oszczedny. Byla ktoras z was w zwiazku z Norwegiem, czy sie udalo?

Gość gość
Dodam, ze znam go od roku, a od 5 mies jestesmy razem ;.)

Gość gość
Jak wcześniej czytałem na tym forum to Polki strasznie zachwalały sobie taki związki. Raczej żadna się nie uskarżyła na sknerstwo i brak spontaniczności Sakandynawów . Polakom to nie dogodzisz.

Gość gość
Spotykalam sie kiedys z Finem. Coz...ciezko bylo nazwac go dusza towarzystwa,zartownisiem. Introwertyk,zamkniety w sobie. Moze klimat ma na to jednak jakis wplyw :-)

Gość gość
Na pewno klimat ma wpływ na zachowanie się człowieka. Co nie znaczy że np mieszkańcy Afryki są sympatyczniejsi niż np skandynawowie. Mentalność małpy może występować pod każdą szerokością geograficzną. Ale z cywilizacją jest inaczej. Afrykańczycy żadnej cywilizacji nigdy nie zbudowali a Europejczycy już tak. Skandynawowie też. Dlatego pół Afryki szuka dziś schronienia w Europie a nie na odwrót.

Gość gość
bingola rooochaja czarni

Gość gość
20 24 Fumowie to nie Skandynawowie czyli nie Wikingowie. Dlaczego się rozstaliście, jeżeli Polki tak narzekają na Polaków?

Gość gość
Autorko czy to ty Ola B. Z Tarnowa?

Gość gość
Polki narzekają na polaków a obcokrajowcy nie lepsi, a dochodzi jeszcze różnica kulturowa i mentalnościowa( często też obcy język, nieraz nie natywny dla żadnej strony ), co jest dodatkowym bagażem w już i tak skomplikowanych układach związku. Nie wiem po co polki się pakują w coś takiego?? Bo obce to ciekawsze, na jakiś czas może? Bo komunikacja to chyba prawie żadna, tymbardziej jak są bariery językowe.

Gość gość
Mam ogromna ochote na dziki seks z jakims przystojnym czarnym wielkim penisem przynajmniej 20cm i 18 obwodu. Moja doopka jest gotowa na tego napalonego chlopca. Wiec czekam na ealingu. Buziaczki, wasz bingol