Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Seks jest wstrętny

Polecane posty

Gość Gryph

Nie rozumiem, co ludzie widzą w seksie. Gdybym się zakochała w jakimś chłopaku, to tym bardziej bym tego nie zrobiła, bo nie chciałabym go skrzywdzić, nie chciałabym, żeby się pobrudził moimi kleistymi wydzielinami. Stosunek seksualny jest według mnie zły, obrzydliwy i niebezpieczny. Miałabym opory moralne i estetyczne, żeby to zrobić. Kobieta leży, mężczyzna zagłębia się w jej obrzydliwy otwór, używając wstrętnego, podłużnego organu.....Ludzie, przecież to obrzydliwe! Niedobrze mi się robi, gdy o tym myślę! Nikt mnie nigdy nie gwałcił, ani nie molestował, od dzieciństwa mam takie podejście. Im jestem starsza, tym bardziej tego nienawidzę. I jeszcze te straszliwe konsekwencje...Ból, wpadka, choroba weneryczna....Nie chcę, nie mogę, boję się.... Czy potraficie mnie zrozumieć?

Gość gość
Za dużo piszesz o seksie jak na osobę która się go brzydzi. Podejrzewam, że masz w sobie nieujarzmionego demona seksu, którego boisz się uwolnić.

Gość facet po rozwodzie
Myślałaś o leczeniu? Pytam poważnie, to nie kpina.

Gość Gryph
Nie jestem demonem, przecież tłumaczę, że mam zasady moralne. Chciałabym żyć w białym związku, ale....To okropne, seks jest okropny, niszczy mi życie, chociaż w ogóle mnie nie dotyczy!!

Gość gość
A masturbujesz się?

To czysta nienawiść do seksu, ja mogę autorkę zrozumieć ponieważ sam wykazuje podobną do bogów i religii. Inny może taką wykazywać do makaronu czy myszy.

Gość gość
Robienie kupy też jest wstrętne.

Gość Gryph
Ironia losu....Osoba, która nigdy w życiu nie uprawiała seksu, ma na jego punkcie obsesję....Seks mi niszczy życie, wykańcza mnie, siedzi w mojej głowie i nie chce wyjść...próbowałam walczyć z tymi myślami, ale nic nie pomaga....Dręczą mnie sny erotyczne ze mną w roli głównej. To nie jest zabawne, to mi niszczy życie, przeżywam koszmar...Potraficie zgadnąć, co mi dolega??Ja cierpię z tego powodu...

Gość gość
Strzel sobie palcówkę i po problemie.

Gość Gryph
Do niektórych ludzi (mam miłość platoniczną, kocham jednego mężczyznę, ale on o tym nie wie), interesuję się filmem, polityką, historią, zbieram autografy, rysuję, lubię posłuchać muzyki, grać w gry komputerowe.

Gość gość
A każe ci ktos uprawiać seks? Nie chcesz, to unikaj, nawet przez całe życie.

Gość Gryph
Wiem, ale to nie jest takie proste, że mogę tego nie robić i nie ma problemu. To siedzi głęboko w mojej psychice-nienawidzę go i ludzi, którzy to robią, widzę w nich potworów. Jestem chorym, cierpiącym człowiekiem.

Gość gość
Też mam podobnie, a już 23 lata minęło mojego życia. Seks jest dla mnie obrzydliwy, tyle.

Gość Gryph
Pochodzę z patologicznej rodziny gdzie ojciec pił,bił i ubliżał. Zawsze chciałam udowodnić mu,że nie ma racji mówiąc, iż do niczego się nie najadę i jestem zwykłym śmieciem... Ojciec nie żyje już 7 lat, a ja wciąż udowadniam (?!) ze nie miał racji. Bardzo bałam się,że skończę tak jak on...jestem na dobrej drodze by tak się stało. Z mężem poznałam się gdy byłam na terapii DDA jakoś tak wyszło,że nie długo po tym przestałam przychodzić na spotkania, rodzina mnie odrzucała, u mnie już tak jest,że się pije... Nie chce już budzić sie niemal co sobotę z kacem i poczuciem winy,że znów się upiłam.Widzę swój problem i chcę się leczyć( jutro mam pierwsze spotkanie w poradni uzależnień. Najgorsze jest to,że robię to po kryjomu przed rodziną i mężem. Wiem,że jutrzejsze spotkanie to prawdopodobnie początek końca mojego małżeństwa bo mój mąż lubi pić i nie widzi,że ma z tym problem. Wielokrotnie próbowałam z nim o tym porozmawiać, ale on broni się atakiem. Chcę o siebie walczyć, nie chcę już przepijać życia, ale czy dam sobie radę żyjąc przy alkoholiku który nie zdaje sobie sprawy,że jest alkoholikiem ? nie wiem

Gość gość
Najpierw ulecz te irracjonalne fobie bo o studiach w tej chwili możesz zapomnieć.

Gość Gryph
Ten ostatni komentarz nie jest mój, to podszyw. Nie mam słów do złośliwości i okrucieństwie ludzi, którzy tutaj piszą. Na innych forach nie ma tyle złośliwości i nienawiści, co tutaj.

Gość gość
ok 3-5 % to ludzie aseksulani, do niech nalezy autorka, niech poczyta sobie w necie. Tego sie raczej nie leczy , tak jak i np homoseksualizmu, ale mozna z tym zyc.

Gość gość
Podejdź do tego ze spokojem, nie ma powodu do paniki. Podobno są strony i fora takich osób, może nawet sobie kogoś znajdziesz. Powodzenia.

Gość gość
Gryph wczoraj Ten ostatni komentarz nie jest mój, to podszyw. Nie mam słów do złośliwości i okrucieństwie ludzi, którzy tutaj piszą. Na innych forach nie ma tyle złośliwości i nienawiści, co tutaj. x Bo inne fora są zakłamane moderacją i polityczną poprawnością. Tutaj masz obraz rzeczywisty ludzkiej natury. Może trochę przerysowany :classic_cool: Żeby stosunek, czynności seksualne, były pociągające, musi być podniecenie i akceptacja tego podniecenia, tego stanu. Jeśli tego nie ma, to faktycznie wygląda to głupio, brzydko i zakrawa na kawał męczącej i bezsensownej roboty. Ludzie zaburzeni, robią ze spraw oczywistych Himalaje problemów. To ohydne, tamto nie pasuje, to znów drażni... I tak w kółko. Sam jestem zaburzony z fobiami, to wiem :classic_cool: Ludzie zrównoważeni emocjonalnie, nie analizują nadmiernie, nie obrabiają z każdej strony, nie obrzydzają sobie. Po prostu żyją.

Gość gość
Seks jest cudowny.

Gość gość
a no. zgodzę się. i w dodatku facetom ciągle mało a jak już kobieta w ogóle nie chce to wtedy robi się z niego ramol, zlosliwiec, przydupas mamusi swojej :/. i te poplamione prześcieradła, mokre, ten czasami smród :/ fuj

Gość gość
Seks jest rozkoszny, a ja nie mam z kim... ech.

Gość gość
A ja ją rozumiem, jak czytam niektórych debili na tym forum, np. takiego michała, to też mam odruch wymiotny na mysl o seksie i mogłabym rzygać na pół kilometra.

Gość gość
gość dziś \Seks to zezwierzecenie

Gość gość
Zezwierzecenie? A co zlego jest w zwierzetach? Seks to sposob na odprezenie, na wyrazenie uczuc, moze byc rozny. Pewnie autorka nie sprobowala albo nie dal jej przyjemnosci, ale ja sie bez niego bardzo mecze :(

Gość gość
Seks jak seks. Wszystko zależy od tego z kim.