Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój niby chłopak nie chciał spędzić ze mna dzisiejszego dnia, więc nie odbieram

Polecane posty

Gość gość

Telefonu i nie chce z nim rozmawiać. Skoro miał cokolwiek ważniejszego do roboty od spotkania ze mną to chyba ten "związek"nie ma sensu. Spotkalam sie ze znajomymi znalazłam zajęcie i nie chce mi się z nim gadac. Jesteście beznadziejni. Dopiero po roztsaniu dojrzewacie i doceniacie.

Gość gość
im szybciej sie dowie, ze wyplatal sie z toksycznego zwiazku z kobieta-bluszczem, tym lepiej dla niego i normalnej kobiety, ktora kiedys spotka.

Gość gość
Ile czasu jesteście razem? Na jakim etapie jest wasza znajomosc?

Gość gość
Na samym poczatku. Miesiąc razem...wcześniej spotkania codziennie nie mógł żyć beze mnie

Gość gość
Jasne, jak facet się chce spootykac to znaczy,ze mu zależy. A jak kobieta ma ochotę na spotkania to jest bluszczem. Gratuluje logiki i rozumu lesbijko/geju

Gość gość
To by znaczyło, ze chciał spędzić z dziewczyna mily dzień,a ona miala go w d***e.

Gość lauraa273232
Mój tak samo i powiem Ci, że było mi mega smutno dzisiaj :( On mówił, ze niby ma cos tam do roboty, ale tak naprawde to wiem, ze sie spotkal ze znajomymi tzn, tak podejrzewam.... Nie wiem czy warto to ciagnąć czasami...

Gość gość
Laura, a jak długo jesteście razem? Pisał cos? Mój się odzywał,ale głównie dlatego, że ja nie odpisuje, zaczął mnie olewac,nie wiem czy powodem jest to,ze mu się znudzilam czy po prostu jest bardzo mnie pewien i myśli,ze nie musi się starać. W każdym razie nie daje mu usprawiedliwienia. Nie stara się to nara. Co mialam myśleć widząc dzisiaj zakochane parki? Nie wiem czy w ogóle się do niego jeszcze odezwać. Ma kilka moich rzeczy...czy udawać, że nic się nie stało

oj widać, że jesteście albo bardzo młode albo bardzo głupiutkie albo bardzo nudne. Nie potraficie sobie ogarnąć dnia tgylko zawsze czekacie aby być na skinienie chłopaka. Po drugie dziś jest święto i w dodatku Dzień Matki, więc czas spedza się głównie z rodzinami.

Gość gość
Jasne, dorosły facet z mamusia. Aha. Niech robi co chce. Nawet może się spotykać z ex,która go zdradzała. Niech mu urodzi murzyna. Ze mną to juz koniec. Nie docenił mnie. Trudno.

Gość gość
Ogarnęłam sobie dzień,ale wiesz to przykre, kiedy masz cały wolny dzień i chcesz spędzić go z kims bliskim,a on ma cos ciekawszego do roboty. To boli,widocznie nigdy tego nie zaznalas. Skoro dziś sobie cos znalazłam do roboty to po co mi on? Oczywiście święta i wszystko powinien też spędzać z rodzina? A mnie mieć tylko na resztki czasu? O nie moja droga...ja taka nie jestem. Jak nie ten to inny. Nie będę zapchajdziurą. Jestem nudna? Ok,niech juz do mnie nie pisze i nie dzwoni.

I bardzo dobrze, znajdzie sobie normalna dziewczynę, która nie będzie warowała jak pies pod drzwiami i strzelała fochy za byle co :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Tak.o byle co.

Gość gość
Dziewicza Góra - nieoficjalna osada leśna położona w województwie wielkopolskim, powiecie poznańskim, gminie Czerwonak Osada leży na terenie Parku Krajobrazowego Puszcza Zielonka.

Gość lauraa273232
Raz tylko dzisiaj dzwonił, a potem już nie :( Ja nie naleze do dziewczyn narzucającym się facetom, ale jednak tez mi sie przykro zrobiło bo taki ładny dzień i wolny i święto, a musiałam go spedzać sama bo koleżanki już coś tam miały zaplanowane :O Ale przynajmniej popisałam troche pracy mgr, nie ma tego zlego... nie mniej przykro mi było. Ale jutro dobrze, ze juz jest "normalny" dzien ;) Nie lubie samotnie spedzonych takich dni jak dzis bo nie ma co ze soba zrobic

Gość gość
Ale mówiłaś mu, ze chcesz sie spotkać? Mój to przyjąl z ulga,ze dopiero pojutrze się spotkamy. Cały ten dzień dal mi wiele do myślenia i teraz nie wiem juz czy to ten jedyny. Wcześniej ani dnia się nie wahalam. Teraz nie wiem co dalej. A u Ciebie jak? Spotkasz się z nim jutro jakby nigdy nic? P.s oglądam teraz jakieś romansidlo i płacze,że mi taka miłość nie była dana :-)