Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki inhalator dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

syn ma ogromny katar i myślę o inhalatorze. jakiej firmy polecacie sprzęt?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ja tam mam inhalator z omrona. Na electro.pl teraz będę kupowała dla siostry która rodzi za miesiąc. Przy dziecku taki sprzet sie przydaje

Gość MamawieWszystko
To zależy jak nasze dziecko reaguje na inhalator - jeśli się nie boi to warto kupić taki uniwersalny, my mamy DIagnostic nano z wymienną koncówką. Jeśli sie boi to można kupićtaki np w kształcie rybki - też z dniagnostic. :)

Gość Ganka
Diagnostic nano polecam, cichy, nieduży i niedorgi. Pytaj o niego w aptekach, a już na pewno w sklepach medycznych :) Moje dzieciaki dosć hcętnie z niego korzystają. :)

Gość krasowka
Diagnostic nano polecam, łatwodostępny, bo można go w każdym sklepie medycznym dostać, cichy, niedrogi. :) My jesteśmy zadowoleni ;)

Gość Anjjjaaa
Tak jak wyżej - to zalezy czy się boi inhalatora, czy nie. Jeśli nie to Diagnostic nano rzeczywiście jest dobry, a jeśli tak, to ta rybka jest mega spoko opcją. ;)

Gość gość
Znam bardzo dobry sklep ze sprzętem tego rodzaju - http://medisquad.pl/ . Myślę, że znajdziesz tam taki inhalator bez większego problemu.

Gość gość
Warto sobie przejrzeć inhalatory od Medbryt - www.medbryt.com.pl Polska firma, nie jakiś chiński producent. Robią solidne, trwałe inhalatory. W domu mamy Elisir, z którego najczęściej korzysta nasz syn, ale są też maseczki dla dorosłych w zestawie. Można nim leczyć górne i dolne drogi oddechowe. Lek nie zatrzymuje się tylko na gardle, ale dociera dalej aż do płuc. Szybki, wydajny inhalator, nie męczy się dziecka na długiej inhalacji.

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu postawił na inhalator Baby Sanity. Nie jest awaryjny, to już mogę powiedzieć, bo mamy go prawie rok w domu i używamy niemal codziennie. A wiem od siostry, która ma inny, trochę tańszy model, że inhalatory potrafią się psuć, zwłaszcza kompresory. Tutaj nie mam tego problemu, wszystko działa płynnie, człowiek a zwłaszcza małe dziecko przy pobieraniu aerozolu się nie męczy.

Gość kub
Kupowałam jakiś czas temu inhalator Pocket Air Medbryt i działa w porządku

Gość bunka55

ja używam air pro i jestem zadowolona z inwestycji, mój młodszy syn czsto łapie od starszego który chodzi do przedszkola różne infekcje a starego nebulizatora bardzo się bał, bo był bardzo głośny, przy tym nowym takiego problemu nie ma i też dużo szybciej nebuilizuje leki

Gość nasz_inh

My uzywamy w domu takiego: ceneo.pl/28615534#tab=spec