Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diety nie dla szczupłych

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem właśnie taką kobieta. Jestem po 30 i mam 175 cm i ważę 62 kg. Oh niby idealnie, ale trochę czułam się ciężko, bo zawsze ważyłam ciut mniej. Postanowiłam kombinować z dietami, zdrowym odżywianiem - niestety bezskutecznie. Dieta pokazywała np cały chudy twarożek na śniadanie, podczas gdy ja bez diety jadłam go 3 dni. Na jednej z owych diet jeszcze przytyłam. Tak więc dziewczyny, które jesteście szczupłe a chcecie schudnąć odrobinę dobrze rozwazcie czy oby pokazana dieta jest naprawdę dla was. Moim skromnym zdaniem na tych dietach są w stanie schudnąć osoby, które przed jadly naprawdę ogromne ilości. Jeśli, ktoś jadł kostkę tłustego twarogu, to jeśli zamieni ja na kostkę chudego schodnie, ale jeśli jadł np kromkę chleba na śniadanie, to cóż ma ją zamienić na jeden kęs?

Gość gość
Czasem nie warto się katować.

Gość cuk123
Ja ważyłam 90kg 168cm dużo wiem o tym ale wzięłam się za siebie i zrzuciłam 20kg przez 4 miesiące ale to duża zasługa suplementu African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo to on zahamował moje łaknienie co było na prawdę nie lada wyzwaniem bo ja wcześniej ciągle mogłam jeść i jeść

Gość nnn1
przestańcie reklamować to g****o to kit - płacą ci za to ????