Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Szuper Mario

POLICJA już drudi raz sprawdzała mój ROWER !! Co oni wyrabiają ???

Polecane posty

Gość Szuper Mario

W poniedziałek zatrzymałem się na chwilkę w w parku w małym miasteczku. Usiadłem na ławce koło fontanny i jem sobie banany. Sprite jeszcze popiłem aby lepiej wchodziły. Podchodzą dwie pały i chcą mi rower sprawdzic. Musiałem go postawic do góry nogami, ludzie się wokół patrzą. Spisały mi numer co jest koło pedałów a później jeszcze jakiś numer IMEI telefonu. Zadzwoniły gdzieś tam a po chwili "dziękuję" i poszły. Banan mi tylko zleciał z ławki i musiałem go wyrzucic. Dzisiaj kurwa znowu. W Wawie byłem i przypiąłem sobie rower przy metrze. Zaszedłem tylko po bułkę, za 5 minut wracam do roweru. Stoją 2 pały koło roweru. Jeszcze się nie odezwały do mnie a ja mówię, że już sprawdzany był. Popatrzyły na mnie i mówi jeden : wierzymy na słowo. A ja się pytam : a co by było gdybym na bazarze kupił a nie w sklepie. Pała mi mówi, że odpowiadam wtedy za paserstwo. A ja mówię, żeby ścigali tych straganiarzy którzy tak sprzedają. A pała mi mówi, że zawsze kupujący odpowiada. Coś tam jeszcze mówił że taki bazarowicz to swojemu i tak nie sprzeda tylko komuś. NIe wiem o co chodziło już bo odchodziłem. Wam też się przytrafiło aby pały wam rower sprawdzały ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować