Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet który miał wiele partnerek jest dla mnie dupkiem

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Dla ciebie tak ale kobiety takiego pragną i taki ma większe powodzenie niż ty chłopaku

Gość gość
Zależy JAKIE KOBIETY, bo niektórym taki facet "z dużym przebiegiem" nie bardzo odpowiada! To tak jak z samochodem, jak za duży ma przebieg, to już pora pomyśleć o złomowaniu!

Gość gość
Jestem kobietą przez duże K. Facet z dużym przebiegiem jak to ktoś napisał jest u mnie skreślony. Szanujcie się mężczyźni. Wartościowa kobieta szuka wartościowego człowieka do życia

Gość gość
Otóż to. Ruhacze są przereklamowani, niemodni i jak zużyty papier toaletowy :classic_cool:

Gość gość
gość dziś - w dodatku od takiego można zarazić się jakąś chorobą.

Gość gość
gość dziś Otóż to. Ruhacze są przereklamowani, niemodni i jak zużyty papier toaletowy cool.gif x To dlaczego kobiety wszędzie podkreślają, że mężczyzna musi być doświadczony? Dlaczego sprawiacie, że Ci nie mający doświadczenia czują się gorsi.

Gość gość
Dla autorki każdy facet to to d**ek, bo nie ma żadnego i jej musi popsioczyć.

Gość gość
gość dziś -Wy mężczyźni też marzycie o "niepokalanych dziewicach", a tak naprawdę interesują Was tylko "ostre laski"i "porządne" nie mają u Was żadnych szans!

Gość B21
Czyli co jestem takim golden boy'em? :D Szanuję swoje ciało, seks dla mnie to nie sport. Z byle kim to nawet piwa się nie napiję a co dopiero do łóżka pójdę :P W sumie też tego samego oczekuję od partnerki :) Jak to mówią: chcesz czegoś od kogoś wymagać to zacznij od siebie.

Gość gość
gość dziś Posłuchaj czasem mężczyzn. Mężczyźni nie chcą puszczalskich a porządnych ale nie kłód czy "księżniczek"

Gość gość
B21 dziś - ja właśnie z tych "wymagających" i dlatego nie spotkałam dotąd faceta, z którym chciałabym być- same "gnojki", albo "bad- boye", którym się wydaje, że mogą mieć każdą.

Gość gość
9.10 Mnie nie pytaj, co podkreślają inne - ja nie podkreślam, więc niewiele interesuje mnie zdanie tych, które podkreślają.

Gość gość
Tu autorka. Mam wspaniałego wiernego człowieka przy boku. On tak jak co niektórzy uważa że nie ma u mnie szans. A ja za jego postawę oddanie jestem gotowa oddać życie.

Gość gość
gość dziś - a ja przyjaźnię się z takim, co tak uważa ( że nie ma u mnie szans ) i chciałabym, żeby było między nami coś więcej lecz boję się go wystraszyć. Może podpowiecie co zrobić?

Gość gość
Po prostu bądź...

Gość gość
dziś Ja też z tych wymagających i spotkałam, to i ty spotkasz w swoim czasie. Nie obniżaj "poprzeczki", bo potem jej już nie podniesiesz ;)

Gość gość
gość dziś - nie obniżam i CHYBA JUŻ NIE OBNIŻĘ, dlatego będę już samotna do końca życia. Wolę jednak to, niz być "z byle kim".

Gość gość
gość dziś - bycie, to trochę za mało! W międzyczasie jakaś inna się koło niego "zakręci".

Gość B21
9:27 to się zgadza. Większość taka jest i nic na to nie poradzisz. Ale nie łam się i nie trać nadziei. Normalnych facetów jest dużo. Poszukaj na wsi. Możesz się śmiać ale wiele facetów mieszkających na wsi jest porządna. PS: Odwołuje się tylko do mojego doświadczenia co Noe oznacza ze zawsze musi tak być.

Gość gość
ciekawe co powiedz na ten tamet kobiety , ktore przebieraly w facetcach. Czy im tez przeszkadza duzy przebieg u faceta ? Czy to jest tak ze porzadny chlopak szuka porzadnej ,a taki co latal za babami to jemu duza ilosc facetow u kobiety nie przeszkadza ? Bo ja nie wyobrazam sobie kochac sie z laska w ktorej byl juz z 5 k***sow