Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem brzydka skoro moi rodzice byli piekni?

Polecane posty

Gość gość
Ja kiedyś spotykałam się z gościem, który miał brzydką twarz, jak krzyżówka szczura z jockerem, ale jego rodzice wyglądali całkiem normalnie. Nie wiem więc czemu czasem takie brzydale się rodzą.

Gość gość
wojtek z krakowa, ten sqrwiel niech sie ma na bacznosci. nie zna dnia ani godziny. payback time dziffko!

Gość gość
Sory, ale mi się przypomniało takie przemyślenie związane z pewną brzydką osobą. Otóż niektórzy ludzie są brzydcy z natury po to, żeby inni od razu wiedzieli z czym mają do czynienia. Mam na myśli ich http://www.cdadc.com/ds/down-syndrome-pictures/adult-woman-with-downs-syndrome-using-mobile-phone.jpg Przepraszam. Nie chodzi mi o to, że ty... Chodzi o to, że kiedyś zastanawiałem się nad tym po co matka matura okaleczyła normalnych. Czasem ludzie dużo inteligentniejsi od ogółu są brzydcy, ale po co?

Gość gość
No nie wiem skoro moj brat wstydzi sie mnie przedstawiac znajomym (to typ przystojnego pustaka). Nie zeby mnie to przeszkadzalo, bo to kretynskie z jego strony, ale jednak potwierdza moja teze.

Gość gość
dziś Ja tez wlasnie zastanawiam sie dlaczego tak jest, nie uzalam nad soba, tylko zastanawiam.

Gość gość
Orły latają samotnie, barany trzymają się w stadzie. Trudno. odpuść relacje międzyludzkie i pod żadnym pozorem nie rób operacji plastycznych, ponieważ dziecko urodzi się takie jak masz w dna?

Gość gość
Dziecko może być podobne do pięknej babci.

Gość gość
Dobra dawaj zdjęcie, to cię ocenię jak brzydki brzydką :]

Gość gość
azor pokaz sie nie wstydz sie szmatko, pokaz pokaz

Gość gość
Ale dlaczego mam odpuszczac? Jestem troche samotniczka z wyboru, bo mam introwertyczna nature, ale jestem lubiana i ogolnie nie mam wiekszego problemu z relacjami miedzyludzkimi, a nawet secjalnie sie nie staram, ludzie sami do mnie ciagna. Mam im powiedziec zeby spadali? To kazdy mniej urodziwy ma sie zamknac w czterech scianach zeby nie urazic czyjegos poczucia estetyki czy jak?

Gość gość
Zdjecie tutaj hahah jeszcze jestem przy zdrowych zmyslach :D Poza tym nie szukam wspolczucia czy pocieszenia.

Gość gość
porównaj swój nos do nosa sąsiada :)

Gość gość
nikt cię pocieszać nie będzie poczwaro s********j

Gość gość
dziś Sam spierdalaj byc chamem gdzie indziej.

Gość gość
Samotnik z wyboru? Nie każdy dostał tyle samo i nie każdy ma równe szanse. Ja również nie mogę sobie pozwolić na pewne relacje itp. Najważniejsze nie jest to, co nam włożyli do kieszeni, ale to co do głowy. Wygląd to nie wszystko. Bardzo wielu ludzi jest przykładem przerostu formy nad treścią, a przecież lepiej jest na odwrót. Zauważ, że ci którzy mają mniej do powiedzenia mówią najwięcej itd. Byle gówniarz robi sobie z włosów nie wiadomo co, a np. prezydent ma gdzieś prezencję i ma na bańce busz.