Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka życia

Czy Waszym zdaniem na wszystkie kobiety, zwabia lekaski kitel?

Polecane posty

Gość obserwatorka życia

Jakieś głupe przekonanie panuje wśród niektórych ludzi a zwłaszcza u takich co myślą tylko o tym jak dobrze " ustawić się w życiu, nic samej nie robić" bo facet lekarz ,nie wiadomo ile zarabia i taka tylko leży i pachnie. Jak dla mnie nie ma znaczenia to czy facet pracuje w lekarskim kitlu czy w koszuli, to charakter świadczy o człowieku i nawet pierwsze czy drugie wrażenie już coś może powiedzieć jakiego typu jest ta osoba. Sama miałam sytuacje, że lekarze na oddziale w szpitalu byli chełpieni przez pielęgniarki i zdziwione że on taki Cudo a ja nic :) ( łysy, 40 na karku a do tego sadło na brzuchu) Czy miałyście coś podobnego, jakąś śmieszną sytuacje z tymi Cudami Natury?

Gość gość
tak, kobiety lecą na lekarzy i na sutanny tez lecą (katoliczki mocno wierzące i te stare którym wali na łeb)

Gość gość
Sama miałam sytuacje, że lekarze na oddziale w szpitalu byli chełpieni przez pielęgniarki i zdziwione że on taki Cudo a ja nic x CHEŁPIENI :D :D :D No, taka niegramotna to z czym do ludzi do lekarza :P

Gość gość
Jak dla mnie nie ma znaczenia to czy facet pracuje w lekarskim kitlu czy w koszuli, to charakter świadczy o człowieku i nawet pierwsze czy drugie wrażenie już coś może powiedzieć jakiego typu jest ta osoba. x Mój przyjaciel w ogóle nie zakłada w pracy kitla :)

Gość obserwatorka życia
15:25 - NIEGRAMOTNA chciałam być :)