Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie sie komfortowo gdy mezczyzna robi wam minete po kilku godzinach od

Polecane posty

Gość gość

mycia?

Gość gość
Już nie, ale kiedyś mnie to strasznie krepowało, bo nie czułam się zbyt świeża, ale skoro chłopakowi to nie przeszkadza, to nie widzę powodu aby mu tego zabraniać, tym bardziej że uwielbiam gdy mnie w ten sposób pieści :)

Gość gość
dzieki za odp

Gość gość
Faceci mają mniej wrażliwy węch niż kobiety, poza tym zdarzyło mi się nie raz lizać dziewczynę po kilku godzinach od kąpieli i nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy, a już na pewno nie czułem "nieświeżości"... ale tu pewnie wiele zależy od diety, trybu życia i samego organizmu. Jak chce to nie masz się czym przejmować autorko, gdyby coś mu przeszkadzało, to nie byłby taki chętny aby cię tam lizać, tak więc korzystaj z okazji :P

Gość gość
bo się k***a porzygam

Gość gość
Ja sie czuje niekomfortowo. Mimo ze wszystko u mnie w najlepszym porzadku, zadne przykre zapachy sie nie pojawiaja nawet po calym dniu ale jednak nie czulabym sie dobrze gdyby po paru godz doszlo do takiego zblizenia bez wczesniejszej kapieli. Moze tez dlatego ze sama brzydze sie gdy facet sie nie wykapie wczesniej i zawsze oczekuje perfekcyjnej higieny...

Gość gość
Podmycie się przed zajmuje mi minutę, prysznic całe trzy. :-)