Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu matki nie lubia dobrych corek za to wsciekłyby sie za tymi patologicznymi

Polecane posty

Gość gość

matka mnie nie lubi nie lubi ze mna gadac nie chce mnie za czesto ogladac jestem dobra corka, cale zycie jej słuzylam pomoca, do doktora zawiozlam, w domu posprzatalam, nigdy nie chodzilam na imprezy, mialam jednego chlopaka wiele lat temu,nie mialam wscieklizny macicy i nie latalam po krzakach, w szkole dobre oceny-zero problemow, nie wyszlam za maż i nie mam dzieci -matka zawsze mowila, że najpierw nauka itp. ja nie rozumiem tego, moja siostra - moje przeciwienstwo, zaciażyła w wieku 16 lat, matka ciągle miala z nią problemy, nie chciala sie uczyc-ma ledwo skonczone z trudem gimnazjum, a matka ją uwielbia, wscieklaby się za nią, mnie nienawidzi JAK TO JEST?WYTŁUMACZCIE MI!

Gość gość
Ale to dotyczy twojej matki, nie wszystkich...

Gość gość
twoja matka jest jakas psychiczna poczekaj jeszcze kilka lat i cie doceni

Gość gość
jako matka ci powiem,ze to najmlodsze zawsze jest najbardziej kochane,chocby niewiem co zrobilo.czym wiecej z nim problemow,klopotow tym bardziej matka sie martwi i troszczy.to glupie ale tak jest.

Gość gość
ja nie mowie, ze musi nie kochac tej patologicznej mlodszej corki, ale czemu mnie tak nie lubi? ze mna nie rozmawia wcale, jak do niej przyjezdzam to idzie robić rózne rzeczy, byle nie siedziec ze mna, natomiast ta druga corka jak przyjezdza to widze, że matka promienieje

Gość gość
Zapytaj o to swoją matkę. To, co opisujesz, to nie jest norma. Ona jest jakaś nienormalna.

Gość gość
up

Gość gość
poczekaj jeszcze kilka lat i cie doceni Xx Ma czekać jak wierny pies aż ktoś rzuci ochłapy? Autko, zacznij żyć swoim życiem. Skoro ma drugą córkę to niech ta jej pomaga. Jak zadzwoni ze musi do lekarza to powiedz ze nie możesz bo pracujesz i nich druga córka ja podwozie.

Gość gość
Niby taka jest natura ze rodzice sa bardziej za slabszymi dziecmi

Gość gość
W naturze jest właśnie odwrotnie. To te silniejsze osobniki z potomstwa na więcej dostają od rodziców.

Gość gość
Bo baby są z natury poyebane i nic tego nie zmienia - nawet macierzyństwo.

Gość gość
1. Wytłumaczcie mi co to znaczy 'wściekać się za kimś' bo nie kumam? Coś takiego w ogóle istnieje? 2. Wściek macicy to nie jest chuć, tylko silny instynkt macierzyński zamieniający kobietę w nawiedzoną staraczkę mającą obsesję na punkcie ciąż, porodów i dzieci.

Gość gość
autorko przestan pisac p*****ly bo az zeby bola od tych twoich wypocin