Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na Uczucia film To właśnie miłość VS Cztery wesela i pogrzeb scena?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chodzi mi o prównanie dwóch scen uczuciowych i wniosków, każdy jej współcześnie zna, chodzi o dwie sceny: 1. z filmu "To właśnie miłość" i słynna scena gdzie facet z tymi kartkami przychodzi do dziewczyny (granej przez Keira Knightley) z tymi KARTKAMI że "jest jego ideałem" a ona go całuje itd, chociaż ma męża przy którym później zostaje (mimo że czuje to samo do faceta z kartkami) 2. Cztery wesela i pogrzeb i moment jak Hugh Grant mówi na ołtarzu "że jest problem, bo kocha inną" i dostaje sierpowym.. przerywając ślub, itd CHODZI o to, z którą sytuacją bardziej się identyfikujecie uczuciowo, czy lepiej zostać jak Keira Knightley przy mężu pomimo tego że ma się mieszane uczucia (i tak już zostanie)? Czy jak Hugh Grant zaryzykować i przerwać to, mówiąc to wszystko? Dlaczego dziewczyny raczej są wewnątrz sytuacji i godzą w sobie te sprzeczności a faceci są bardziej prości i obrywają jak Hugh Grant ? :-P

Gość gość
ciekawe

Gość gość
Ja wolę oberwać.

Gość gość
ale laski jak są już uczuciowo w jakieś sytuacji, to nie chcą "uczuciowo" oberwać i będą w tym tkwiły do us...nej śmierci, nawet jak już widzą że zawaliły sprawę SKROTOWO te dwie sytuacje http://postimg.org/image/8h7j8e5l7/

Gość gość
i co?