Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

francja polsce powinna sprzedać wyspy kerguelena i Crozeta

Polecane posty

Gość gość

I to powinny być polskie kolonie...sprawdźcie na necie i na mapach gdzie są te wyspy ja wiem a wy za głupi jesteście i nie wiecie

Gość gość
Na tych wyspach nie ma stałych mieszkańców tylko ornitolodzy przyjeżdżają to polska tam powinna mieć swoje kolonie i wybudować tam całą infrastrukturę z drogami miastami elektrowniami itd i tam polacy powinni sie osiedlić

Gość gość
a na chuj nam kolonia na antarktydzie

Gość gość
I tamci polacy powinni ułatwić język polski i zbędne litery i wyrazy usunąć i część z nich zmienić np telefon teleon Internet neet forum dyskusyjne forum dyskasy woda alamora dom hers drzewo kcazor dzień dobry den dobry dobranoc dobenoc cześć hej do widzenia d,wienia zamek od drzwi beha zamek (zasuwak) pihi zamek (budynek) zamk święty sęty polska polsa Polak polk samochód samhud traktor taktor ...itd itd

Gość gość
Kolejne słowa chłopak hopak dziewczyna diewcyna ołówek olwek wół bawol bawół balwil łąka laka płatki (na mleko) platki włączyć onlocz wyłączyć ofczyc łączyć piabe Miasto Namysłów województwo opolskie Mieste namslow wojewan opplen browar namysłów bowar namslow koło kolk koło(koło czegoś) klace obok obk kościół Konciul ...

Gość gość
Odpiszcie mi debile to będzie Odpistajtu me debiles (i na tych wyspach język polski sie zmieni i powstanie nowy język kergueleński)

Gość gość
Up

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Up

Gość gość
Up