Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium zawsze była fajna

Polecane posty

Gość gość4imp
Wrodzona skromność In- tak, założyłam. ;) Musze przeanalizować: znam parę literek M , D, K i O i A, ale Szymona to chyba "in-koguto". :(

Gość gość
Imperium 😘 ;-)

Gość gość
4 ja widzęjak labirynt Twego umysłu więzi Minotaura pragnienie i jego nasienietak, chciałbym też odnaleźć szlak do Twych słonecznych snówi mokrego rowkaale poprzez piersiątka. 😴

Gość gość
Kto to Rafa£? Mąż Szymona?

Gość gość
Nie ojciec.!

Gość gość
Aga jak zobaczyła że smerfeta przysła pracować do Bajki to od razu poszła do biura ze ona pracować z nią nie bedzie.Potem zaraz pierwszego dnia szeptała non stop z plecami o niej i napuszczała koleżanki przeciwko niej.Smerfeta ją poznała bo razem pracowały tyle ze smerfeta miała staż.Zpytała Age czy sie przypadkiem nie znają a ta jej powiedziała ze nie.Po dwoch minutach Aga za plecami powiedziała takiej jednej Monice "powiedziałam że sie nie znamy a co !nie ch sobie mysli .Amnezję mam."Po chwili Monika zaczeła ni z tego ni z owego rzucać w smerfete wyzwiskami i dokuczać jej.Aga stała z boku i sie smiała wyraznie jej to sprawiało radosc.O co jej chodzi Bog jeden raczy wiedzieć.Szkoda tylko syna smerfety bo to on prosił szefostwo zeby wzieli mame do pracy .On bardzo kocha swoją matkę i nie chce zeby ona dojezdzała autobusem gdzieś daleko.

Gość gość4imp
Pól Mężczyzna, pół Byk i jego nieludzkie nasienie. :classic_cool: W każdej aktywnej formie płynności i wy-płynności. No wiem. :( To mroczny labirynt szlakiem skrytej kobiecości: wejść w nią łatwiej niż z niej wyjść. 😴 I "pół-prawdy"poprzez piersiątka. ;) 4444 Gościu. ;) 🖐️ 4444 "Szymonie". 😴 Że Ci się chce. :P

Gość gość
Nie chce ale musi bo od ojca grosza nie ma.Żal go jest.

Gość gość
Co wy-płynie to mojemoże tak być? ;)i dotyk otuli brodawki Twe piersiątkowe nabrzmiałeszlaczek-wtyczka do języka masz już wzrok błyszczący 4i majtusie poprawione? 😴

Gość gość
Po drugim dniu smerfeta zrezygnowała bo w takiej atmosferze pracować nie ma zamiaru.Nikt nie bedzie klął i jej obrażał czy gnoił jak ta Monika na prozbe Agi.

Gość do gość4imp
zdarza sie jeszcze lekki zarost pod pachami? ;)

Gość gość
gość sylwia dziś Wszystko Rafałowi na temat Agnieszki powiedziałam.Uznał ze jest nienormalna.Szymon też o tym wie.

Gość a ona przypadkiem
nie zdradzala meza?

Gość gość
Szymon czy Sylwia?

Gość gość
Imp prosto w cipke :)

Gość gość sylwia
Kto czy nie zdradzał?

Gość gość sylwia
Co Szymon czy Sylwia?