Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lazurowa pani

A może by tak jak dawniej...

Polecane posty

Gość Lazurowa pani

... udało się normalnie porozmawiać, z nutką finezji, szczyptą humoru i uśmiechu na ustach, z lekkim dystansem do wirtualności. Bez uszczypliwości, wzajemnych oskarżeń i niepotrzebnych nikomu sporów. Da się?:)

Gość gość
nie!

Gość gość
Nie! :D

Gość gość
tu juz nic nie ma erotycznego masz ciotki i wylogowanych pedałów czyli cio/ty z goscia

Gość gość
Ciotki ci nie pozwolą

Gość gość
Lazurowa nawet nie chce się logować w tej atmosferze, a co dopiero rozmawiać.

Gość gość
TCC miałaś tu nie wracać nudziaro

Mam w sobie pewne pokłady cierpliwości, kto wie może mi jej wystarczy na pewien czas tutaj:) Sprawdzę siebie:)

Gość gość
Trzeba by wystrzelać takich jak 18:18 18:28 To wtedy można by A tak to się nie da

Gość gość
tcc wypierrtalaj stąd na uczuciowym cie nie chcieli to tu wracasz jak sraczka.?

Gość gość
matuzalem0325 2016.05.02 ...od dawna nie chce mi się życ, jestem po pozorowanej próbie samobójczej jak żona wieszała na mnie psy udawałem,że połknąłem nawet po polknieciu 100 tabletek nasennych odratowano po 2 dniach nieprzytomności. wszystkie dotychczasowe związki toksyczne - porazka. nie pomogly żadne leki na moje paranoje...od kilku lat jestem żywym trupem ale udaje przed wszystkimi ze jakoś leci matuzalem0325 2016.05.06 ...mam fetysze i zboczenia, jak każdy, tylko każdy to ukrywa i nikomu nie powie ;ooo ;p ale z chłopcami masakra ale to już setny taki post, wychodzi że pełno pedofili i pedofilek i chodzą bezkarnie po świecie hahaha matuzalem0325 2016.05.06 zdradziłem mojego kochanka z synem kolegi hahaha matuzalem0325 2016.05.06 ...posuwałem analnie kuzynkę ... ; / teraz żałuję bo nie mogę jej w twarz spojrzeć ! matuzalem0325 2016.05.06 ... kradłem, jak każdy tutaj widać HAHA i myślę o różnych rzeczach normalniejszych i nie ale to tylko myśli których nie zawsze sie ma pod kontrolą, nie przyznam sie nigdy przed znajomymi, że brałem narkotyki, i że myślę o młodych chłopcach dziewczynkach majac swoją żone i że moi starzy kiedyś pili i nadal im sie zdarza z i Ostatnie przejechałem psa na jakiejś wiejskiej drodze , nie wiem czy przeżył bo sie przestraszyłem i zwiałem. hahaha

Gość gość
marie348 z 18:31 też

gość 18:31 To jest kwestia przetrzymania i nie zwracania uwagi. Uda mi się to dobrze a nie to nie. Nie mam parcia na popularność:)

Gość gość
matuzalem0325 2016.05.02 ...od dawna nie chce mi się życ, jestem po pozorowanej próbie samobójczej jak żona wieszała na mnie psy udawałem,że połknąłem nawet po polknieciu 100 tabletek nasennych odratowano po 2 dniach nieprzytomności. wszystkie dotychczasowe związki toksyczne - porazka. nie pomogly żadne leki na moje paranoje...od kilku lat jestem żywym trupem ale udaje przed wszystkimi ze jakoś leci matuzalem0325 2016.05.06 ...mam fetysze i zboczenia, jak każdy, tylko każdy to ukrywa i nikomu nie powie ;ooo ;p ale z chłopcami masakra ale to już setny taki post, wychodzi że pełno pedofili i pedofilek i chodzą bezkarnie po świecie hahaha matuzalem0325 2016.05.06 zdradziłem mojego kochanka z synem kolegi hahaha matuzalem0325 2016.05.06 ...posuwałem analnie kuzynkę ... ; / teraz żałuję bo nie mogę jej w twarz spojrzeć ! matuzalem0325 2016.05.06 ... kradłem, jak każdy tutaj widać HAHA i myślę o różnych rzeczach normalniejszych i nie ale to tylko myśli których nie zawsze sie ma pod kontrolą, nie przyznam sie nigdy przed znajomymi, że brałem narkotyki, i że myślę o młodych chłopcach dziewczynkach majac swoją żone i że moi starzy kiedyś pili i nadal im sie zdarza z i Ostatnie przejechałem psa na jakiejś wiejskiej drodze , nie wiem czy przeżył bo sie przestraszyłem i zwiałem. hahaha

Gość gośćondlaniej
A czemu mają fajny temat usuwać?? To już pogadać spokojnie nie wolno?? Poflirtować niewinnie z obcą osobą??

gośćondlaniej Ależ można, jak najbardziej:) Jednak tu różnie bywa, albo usuną albo zaśmiecą specjalnie. Taka natura tego forum od jakiegoś czasu niestety.

Gość Lazurowa pani
Doceniam, że próbujesz być dowcipny ale nic z tego:)

Gość gośćondlaniej
Bardzo niedobra ta natura tego forum;) Kolor lazurowy to kojarzy mi się tylko z pewnym wybrzeżem i kolorem oczu. Niebieski mieszający się z jaskrawozielonym. :D

Gość Lazurowa pani
Natura bywa zmienną, zwłaszcza u kobiet:)

Gość gośćondlaniej
Wiem, wiem. Bardzo zmienna. Chyba gdyby nie miały zmiennej natury to nie przyciągałyby tak mężczyzn. Wszak każdy facet potrzebuje choć trochę adrenaliny. :D

Gość Giuseppe Ottaviani
Nowy w mieście potrzebuje adrenaliny za dwóch. :D Jak tam ta twoja wymyślona koleżanka? Nauczyłeś już ją, że tylko listonosz puka dwa razy?