Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po ciąży można ważyć mniej niż przed ?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej, któraś tak miała ?

Gość gość
Pewnie że można.

Gość gość
Ja tak miałam ale startowałam z dość wysokiej wagi. W ciaży przytyłam 6 kg a dwa tygodnie po miałam mniej o 13 kg. Czyli spadło dodatkowo 7. Koleżanka, ktòra od początku miała cukrzycę i stosowała dietę cukrzycową nie przytyła ani kg a schudła prawie 17 kg. Więc ròżnie może być :-)

Gość gość
Do gosc z 19.20-a co ze skora na brzuchu w takim przypadku? Czy brzuch wrocil do dawnego wygladu?

Gość gość
ja mialam najlepesza figurę ze 3 lata po ciązy.O wiele lepsza, niz przed. A skora bz. Ale mysle,ze lepiej chudnac wolniej, wtedy się chudnie ładniej:)

Gość gość
W pierwszej ciąży startowalam z waga 53kg przy wzroście 165. Przytylam i w dniu porodu miałam 24kg wiecej.:D. W dwa miesiące pi oorodzie wazylam...51kg i ta waga trzymala mi się aż do niedawna( jestem w 5 miesiącu drugiej ciąży:)) ). Brzuch plaski żadnych rozstępów:) ale ja bylam raczej aktywna przed ciążami. Sporo biegalam:)

Gość gość
Ja przed ciążą 50 kg, po ciąży 48.... Przytyłam w ciąży 6 kg. W dniu porodu ważyłam 56 kg

Gość gość
jasne ze tak:P przed 60 kg, w ciazy 75, po ciazy 55 kg:) tylko cwiczyłam 4-5 razy w tyg

Gość gość
Ja tak miałam. 173 cm przed ciążą 65 w ciąży 85 kg (czyli 20 plus) po 3 mcach 65 po 6 mcach 59 bez ćwiczeń, karmienie piersią i 40 dni bez słodyczy (Wlk Post)

Ja przed ciążą warzyłam 52 kilogramy w ciąży przytyłam do 60 kg a aktualnie ważę 48, więc pewnie że można. Choć w moim przypadku wolałabym jednak trochę przytyć :D

Gość gość
Przed 79. W dniu porodu 89 teraz 72

Gość gość
Tuż przed ciążą ważyłam 64, w ciąży dobiłam do 74, 6 miesięcy po porodzie ważyłam 54 i ta waga utrzymuje mi się nadal (córka ma 1,5 roku). Dużo jem, ale karmię piersią (odstawiamy się teraz), dużo chodzę i tyle.

Gość gość
oczywiscie , ja po ciazy wazylam 46 kg , na szczescie udalo mi sie po okolo 2 latach powolutku wrocic do normalnej wagi 50-51 kg , mam 160cm

Gość gość
Ja tak miałam. Przed ciąża 63 od razu po porodzie 60. Teraz mam 57. Ale bardzo mało przytyłam w ciąży

Gość gość
Można, choć ja niestety nie należę do tych przypadków, może dlatego że ze względu na chorobę karmiłam piersią tylko miesiąc :( jednak siostra i przyjaciółka (karmiące) po ciąży bardzo szybko wróciły do wagi wyjściowej, a siostra nawet schudła choć ona ćwiczy z jakąś trenerką z YT :) Także chcieć, to móc!

Gość gość
ja przed ciaza wazylam 59 kg, cwiczylam i nie moglam za nic zbic wagi. W ciazy przytylam 13 kg. teraz poltora roku po ciazy waze 56 kg a nawet przez chwile nie uwazalam na to i ile jem. Nie cwicze a i tak waga spadla... Brzuch mi nie zostal, skora napieta. Nie wiem dlaczego u mnie tak sie stalo...

Gość gość
Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 72kg, a po porodzie 53. Więc jak widać można :) Mdłości, wymioty i zdrowszy tryb życia zrobiły swoje :)