Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy ile ważycie i ile macie wzrostu.

Polecane posty

Gość gość

Czy zostaly wam kilogramy po ciazy?Ile czasu minelo od porodu. Ja 3 lata po porodzie, przed wazylam 55kg,mam 166cm, teraz ważę 56,5-57 kg. Został mi brzuch i ciężko mi go zrzucić.

Gość gość
175 cm i 53 kg. W miesiąc po porodzie nie miałam nic z nadmiaru

Gość gość
7 miesięcy po porodzie, ważę 50 kg, wzrost 162 cm

Gość gość
170, 66 kg rok po porodzie i tyle samo ważyłam przed ciążą. Tylko procent tłuszczu w ciele mi się zmieniał, w tej chwili mam 22, po ciąży było 28 :D

Gość gość
152 cm i 60 kg . W sumie w ciazy ważyłam 80 kg. Ale ja tam raz chudne raz tyje ...rok temu mialam 53 kg i czulam sie bardzo dobrze.

Gość gość
Ja ważę tyle samo 48 kg przy wzroście 157. Ale flaczki na biodrach i tak pozostały. A to dopiero pierwsza ciąża :/

Gość gość
170 cm i 70 kg. Tyle co przed ciążą.

Gość gość
1.63 48 ważę,przed ciąża 46 kg,w ciąży przytyłam 26 kg

Gość gość
Rok po porodzie ważę 74 kg i mam 167 cm wzrostu. Przed ciążą 63 kg.

Gość gość
163 cm, 53 wagi, poròd 8 miesięcy temu. 4 kg chciałabym zrzucić, jak przed ciążą.

Gość gość
Wsty mi się przyznać bo wychodzi, że jestem tu największą ale co tam... 170wz i 77kg ale tuż po porodzie było dużo więcej. Rodziłam 3lata temu.

Gość gość
166.cm 72 kg przed ciążą bylo 62, rodziłam miesiąc temu. 8 kg zostało w szpitalu teraz dwa kg spadlo pewnie woda schodzi. Chcę schudnąć w pól roku ale zobaczymy. Ważne że synek zdrowy piękny i jak dotąd nie ma kolek.

Gość gość
Przestańcie zrzucać na ciążę dodatkowe kilogramy. 2,3 lata po porodzie i dodatkowe kilogramy to nie wina ciazy tylko lenistwa. Rozumiem pol roku, rok ale 3 lata. Ja poltora miesiaca po porodzie ważyłam 53 kilo przy wzroście 160 cm czyli tyle co przed ciąża. Teraz, poltora roku po porodzie ważę 50 kilo.

Gość gość
Ja nigdzie nie napisałam, że moja waga to wina ciąży. Juz przed ciążą byłam gruba. Teraz też jestem gruba ale już jest lepiej niż było i oby tak dalej :-)

Gość gość
158 cm 45 kg. Jestem w drugiej ciąży 6 tydzień, waga wyjściowa taka sama. W dniu porodu wazylam 57 kg. Spadło samo minęło półtora roku.

Gość sheride
teraz w normie, 170cm i 60kg ale w ciąży przytyłam do 84.. zrzuciłam wszystko dzięki ćwiczeniom, diecie i jeszcze brałam tabletki z zielona kawa iqgreen jak skończyłam karmić i to wszystko zrzuciłam:) ale wiadomo że może być taka figura że przybędzie ci i nie sposób spalić to wszystko..

Gość gość
Ale wy chudziutkie jesteście. Ja jak ważyłam juz te 55 kg przy moim 166 to byłam dość szczupła. Miałam biust ale spodnie s mi z tyłka spadały. Ale nigdy nie ważyłam 48 kg.

Gość gość
166 cm i 70 kg. Zostało mi jeszcze 3 kg do wagi sprzed ciąży. Jakbym zrzuciła jeszcze dodatkowe 2 kg, byłoby dla mnie idealnie. Mam taką figurę, że mam spory tyłek i cycki i właśnie tak ok. 65 kg jest mi najlepiej. Poniżej 60 kg już mi niedobrze.

Gość gość
Autorko, sama nie podałaś swojego wzrostu?

Gość gość
168 i 57 kg. Przed ciąża ważyłam 63

Gość gość
Na Kafe wszystkie takie laski a w rzeczywistości mijam same grubaski :-P to jak to jest ?

Gość gość
He he coś w tym jest. Teraz byliśmy nad morzem na weekend a tam ponad połowa to kobiety z nadwagą i otyłością. Kilka przesadnie chudych. I niewiele u sam raz

Gość gość
jak rok czy o zgrozo 3 lata po porodzie nie mozna wrocic do swojej wagi ? no jak ?

Gość gość
No właśnie, bardzo fajne wymiary ma większość z Was. Ja niestety mam podobne proporcje jak kilka tych szczerych dziewczyn, które odważyły się tu napisać: 173 cm i 72 kg - o 3 kg wiecej niz przed ciążą.

Gość gość
Ale jak ja napisxe ci szczerze ze waze 53 kg i mam 163 cm to uznasz ze klamie ? Bo szczerze to mozna byc tylko grubasem ??

Gość gość
Wypraszam sobie, nie jestem żadnym grubasem :)

Gość gość
O proszę jakie wszystkie nagle laseczki ! Skąd więc tyle tematów tutaj jak to schudnąć nie mozecie, jakie tluste jestescie itp? :D na ulicach tez mijam raczej kobiety ze sporą nadwagą. Prowadzę sklep odzieżowy i jak wchodzi matka z kilkulatkiem i pyta się mnie o rozmiar 44 46 to włos na głowie mi się podnosi. Najlepsze se pretensje "Pani to ma te ubrania tak pod siebie tutaj" (rozmiar XS, S). Jedna to się tak chamsko zaczęła pluć, ze w końcu jej powiedziałam "droga Pani to nie sa ubrania tylko na mnie bo w rozmiarze L bądź XL ja bym się zwyczajnie utopila"

Gość gośćbvgvvbbbbh
174 cm, 54 kg, dwójka dzieci.

Gość gość
171cm 54kg po 2latach, po porodzie wazylam 49kg i waga ciagle szla w dol,wygladalo to strasznie.latwiej chyba stracic kg niz prztyc.moja siostra rodzila pare lat temu i nadal walczy z niedowaga, wazy 43kg przy 167cm wzrostu..tez sie to zaczelo po ciazy

Gość gość
170 cm wzrostu i 70 kg. Dwojka dzici. Waze zdecysowanie za duzo, od pol roku cwicze, niedlugo bede pod opieka dietetyczki, bo mam dosyc. Po dwoch ciazach i operacji tarczycy marze, zeby wazyc te 55-57 kg. a przynajmniej zeby nosci rozmiar 36-38 aniz tak jak teraz 40-42... Mam juz rozpisany plan treningow na lato. Trzymajcie za mnie klciuki...