Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy ile ważycie i ile macie wzrostu.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś mam podobnie, 164cm, 72kg, waże tyle od 10 lat, od kiedy wykryto u mnie problemy hormonalne, jestem na euthyroxie, waga stoi, pomimo, że mało jem i staram się regularnie, cały dzień też jestem w ruchu bo taką mam pracę, że nie siedzę a i tak waga stoi, wyć się chce :(

Gość gość
Jak wcześniej pisałam ważę te 48 kg i bardzo chciałabym z 5 kg przytyć,a uwierzcie,że nie mogę i teraz nawet hormony przyjmuje(starania) i też nic pewnie w ciąży znowu nadrobie :)

Gość gość
158 cm, 52 kg, przed ciążą ważyłam 57kg, w dniu porodu 64 kg. Chciałabym przytyć tak z 5kg ale nie mogę :( bo czuje się za sucha :( wszystkie kości mi widać :(

Gość gość
170 cm/ 55kg. Przed ciążą było 50 kg. Zdecydowanie teraz lepiej się czuje.

Gość gość
172cm, 57kg jestem 16 mcy po porodzie. Chciałabym schudnąć jeszcze dwa kg, jak przed ciąża ale waga stoi w miejscu. To moje drugie dziecko, starsze ma 3 lata. Niestety nie mam siły na ćwiczenie w domu. Codziennie dużo spaceruje z maluchami i jem kolacje razem z nimi ok18.30- tyle mogę polecić na zrzucenie wagi po ciąży. No i kp.

Gość gość
Od 18 lat ważyłam 47 kg. Zawszę chcialam przytyć. Myślalam że po ciąży coś zostanie a tu nic. Dopiero trzy lata po porodzie przytyłam trochę. Teraz Ważę 51 kg, mam 164 cm wzrostu. Chciałabym przytyć jeszcze 2-3 kg.

Gość gość
172 i 60.

Gość gość
Mam 165, waga 58.8 wiem wiem wieloryb.

Gość gość
Zawsze bylam niska i szczupla. W ciazy nawet tylko brzuszek rosl. Teraz, rok po porodzie, wygladam niestety jak suchotnik. 45 kg a wzrost 159. Ciagle karmie piersią, ale teraz to juz tylko nockami.

Gość gość
164cm i 98kg, świeżo po porodzie. No cóż nie można mieć wszystkiego. Niższa waga to jedyne czego mi w życiu brakuje, bo tak to mam wszystko już i wszystko osiągnęłam :)

Gość gość
To chyba ten temat przyciąga takie szczupłe dziewczyny, bo w moim otoczeniu takich nie widać (może dlatego, że ja i moje koleżanki jesteśmy po 30stce, sama nie wiem. Mam 173 cm, nigdy nie ważyłam mniej niż 59 kg i nigdy nie byłam postrzegana jako gruba. Jak widzę tutaj, to sporo z was przy podobnym wzroście waży około 50 kg. Dla mnie to szok, bo ja takich modelek w swoim otoczeniu w ogóle nie mam. Gdzie mieszkacie? Wasze koleżanki też są takie szczupłe?

Gość gość
same modelki i porcje rosołowe po 45kg ;) w swoim otoczeniu tez widze mega grube a tu ich nie ma :P

Gość gość
157cm i 54kg. ale odradzam takie porównywanie sie bo osoby nie cwiczące ważą mniej niż osoby ćwiczące np siłowo. jesli chcecie dokładnie się porównac to kłania się Analiza składu ciała. ja mam 23% tłuszczu.

Gość gość
A jak zrobić analize?

Gość gość
Hi ho czyli miałam racje ze większość idealizuje rzeczywistość :-D

Gość gość
Ja (ta od 159 i 45kg) nie idealizuje. Idealizowalabym gdybym napisala wage 51kg. W takiej bylam piekna, kobieca... Jem sporo, mam apetyt, a niestety jestem koscistym suchotnikiem:( Może jak skoncze kp bedzie lepiej.

Gość gość
159 i 45 kg to w sam raz

Gość gość
Chyba dla gimnazjalistki.

Gość gość
Pisałam wyżej ja mam 158cm/52kg i niestety wyglądam źle jak suchotnik, mam taką budowę, że ramiona plecy widać mi kości są tak suche, biustu też nie mam za dużo dobrze ze są staniki push up z dużą ilością gąbki :) Najlepiej wyglądałam przy wadze 57 wtedy miałam kształty, i zdrowy wygląd, teraz wyglądam źle wręcz niezdrowo :( a przytyć nie mogę choć się bardzo staram.

Gość gość
Ja 2,5roku po porodzie waze 59kg i mam 1,58 . Przed porodem wazylam 47kg. teraz schudne do 57i będzie ok.wtedy byłam za chuda. w ciąży przytylam 33kg. nie odchudzam się jakoś specjalnie. niestety został mi duży brzuch i nie wiem jak go się pozbyć.

Gość gość
No dokladnie, 45kg to wcale nie w sam raz. Chyba zebym miala 10 lat mniej. Wpierdzielam w siebie duzo zarcia, kocham pączki, smietane, pizze... A waga stoi. Chyba czas zacząć cwiczenia siłowe