Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaBiedroneczka

Czy waga będzie mi wzrastać?

Polecane posty

Gość MałaBiedroneczka

Przedwczoraj wróciłam ze szpitala psychiatrycznego, byłam tam z anoreksją. Przyszłam z wagą 29 kg przy 155 cm a wyszłam z minimalną do mojego wzrostu ( niżej to zagrożenie życia ) 34,5 kg. Tyłam Ok. 0,1-0,2 kg dziennie. To był mój dzienny jadłospis : Śniadanie : • zupa mleczna • bułka pszenna z masłem i np. 3 plastrami szynki lub po prostu posmarowana jakimś serkiem, pastą • kawa zbożowa Drugie śniadanie: • bułka pszenna z margaryną i 2 plastrami szynki • jogurt lub serek • herbata Obiad: • zupa • 2 gałki ziemniaków • 1,5 mięsa • surówka • kompot Podwieczorek: • galaretka, budyń lub kisiel • serek lub jogurt • kompot Kolacja: • bułka pszenna z tym czym na śniadanie • jakaś sałatka • herbata 20:00 nutridrink W domu na śniadanie jem płatki Corn flakes z 3/4 szklanki mleka 2% do tego 2 kromki chleba z czymś. Na drugie śniadanie bułka z 1 plastrem szynki i masłem. Obiad to zupa i 4 małe ziemniaczki, kawałek mięsa i surówka. Danio na podwieczorek, a na kolację 2 kromki chleba z czymś. Do tego wszystkiego herbata, kompot lub sok. Jak myślicie mogę coś dojeść na słodko między posiłkiem czy waga będzie wzrastać? A może waga będzie przy tym jadłospisie wzrastać? Jak było z waszym powrotem do domu, waga wam wzrastała, utrzymywała się czy spadała? Proszę, odpowiedzcie mi i opowiedzcie jak było z wami.

Gość MałaBiedroneczka
Do zupy mlecznej dodawana była 1 miarka protifaru

Gość gość
a chcesz żeby wzrastała? czy czego chcesz? byłaś na leczeniu i dobrze wiesz, że tu nie o samą wagę chodzi. nie bój się przytyć, nie bój się jeść.