Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Luf i mało zainteresowany mną lekarz?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że te tamty były poruszane już tysiące razy, ale nie znalazłam konkretnej odpowiedzi. Zacznę od początku, od ponad pół roku współczujemy bez zabezpieczenia - nadal nic. Lekarz zlecił badania krwi (fsh,progesteron,testosteron etc) i powiedział, że wyniki wskazują na syndrom pęcherzyka niepekniętego. Powiedział, ze jak juz będziemy 100% zdecydowani na dziecko to zacznie leczenie hormonalne. Miesiączki nie miałam w tym cyklu a niedługo zaczyna sie następny! W takim razie co teraz? Mam brać tabletki anty na "sztuczne" wywołanie? Bo lekarz powiedział zeby je brać póki nie zacznę brać czegoś na pęknięcie pęcherzyka. Nie wiem po co skoro i tak chcemy miec dzidziusia! On ma teraz miesięczne albo i dłużej wakacje i zostawił mnie tak bez rozpoczęcia leczenia.. Nie wiem co mam zrobić i zaznaczam ze od 2 dni czuje kłócie jajników i mój mocz zmienił kolor na mocno ciemno żółty ( dodam ze pije dużo płynów) czy ktoś mi może powiedzieć co to oznacza i czy mam czekać na tego lekarza czy tez może udać sie do innego. Chodzę do prywatnego gabinetu a wydaje mi sie jakbym mimo wszystko Była ignorowana. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować