Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mają plusy,minusy kobiety spod znaku Lwa?

Polecane posty

Gość gość

podobno są magiczne:-) ?

Gość gość
Znam trzy, I wszystkie jestesmy szalone.

Gość gość
To prawda, są magiczne i mają duże powodzenie u mężczyzn. Są dobre ale gdy ktoś im nadepnie na odcisk to nie zapominają i potrafią nieźle dać popalić.

Gość gość
podobono to odwrotność tajmeniczych kobiet spod ryb.. tylko na czym to ma polegać, są silne psychicznie czy jak? coś jak Adele, chyba nie ma wśród nich introwertyczek

Gość gość
chyba nie są mroczne jak te ryby :-) ciężko to powiedzieć np. o Sandrze Bullock czy Jennifer Lopez

Gość gość
Sa kobietami niewiernymi pragnącymi uwagi, gdy jej nie ma chodzą jak zbite psy. Wszystkie emocje maja wypisane na twarzy, żyją po to żeby wzbudzać zachwyt, jeśli nie wzbudzają to koniec depresja i dół. Z tajemnicziścią maja tyle wspólnego co książka telefoniczna z adresami, ciagle gadają o sobie nie potrafią słuchać innych. Sa same sobą zachwycone i lubią podkreślać swoje walory, chociaż często te walory są widziane jedynie przez nie same:P Znam trzy kompletnie różne kobiety lwy, i te cechy które wymieniłam je łączą i się sprawdzają.

Gość gość
to wolisz już ryby niż te lwy?

Gość gość
Szalone i magiczne to są bliznięta.

Gość gość
to może jest coś pomiędzy złożonymi (to na plus) rybami (ale z licznymi problemami i mroczną stroną) - a lwami (jasna strona mocy - na plus, ale czasami za proste..) bliźniaki to takie "lwy", tylko że złożone, więc 1:0 dla lwa..

Gość gość
Znak zodiaku o niczym nie świadczy, według tych zabobonów Lwy są dosyć próżne, lubią skupiać na sobie uwagę i są bardzo towarzyskie... ja jestem lwem i mam naturę introwertyka.

Gość gość
gość 14:34 - ciebie chyba nikt nie kocha ?

Gość gość
Sprzeda wszystko za odrobinę uwagi Pójdzie tam gdzie poklask Za kompelementy odda wszystko

Gość gość
Bzdura .blizniaki nic nie mają z lwów..nie lubią przepychu ani nie lubią za bardzo błyszczeć..nie stają na świeczniku i nie są zarozumiałe.

Gość gość
lwicami są mila kunis i madonna

Gość gość
Sprzeda wszystko za odrobinę uwagi Pójdzie tam gdzie poklask Za kompelementy odda wszystko really ? pokaż mi lwa co sprzedał wszystko za komplementy i odrobinę uwagi, czekam, podaj przykład :DDD

Gość gość
głupie stereotypy,bardzo durne. Kto normalny kieruje sie tymi głupotami? Jestem lwem i żadna wymieniona cecha do mnie nie pasuje. Jestem introwertyczką, skrytą i nieśmiałą, nie ma we mnie próżności,nie lubie być w centrum uwagi. Mam zasady,na pewno nie zdradzę. Nie wzbudzam zachwytu ani nie staram sie go wzbudzać. Nie jestem też władcza ani silna psychicznie. Właściwie jestem przeciwieństwem tego lwa z opisów. Bliżej mi do tej tajemniczej ryby czy wrażliwego raka.

Gość gość
nie lubie przepychu,nie jestem zarozumiała, co do emocji wypisanych na twarzy raczej też odwrotnie,w szkole sie ze mnie śmiali twierdząc,że mam zawsze pokerową twarz. Odludek i dziwak ze mnie,nikt by nie powiedział,że lwica a jednak :P no i co ty na to? gdzieś sobie te dyrdymały wsadź,nie da sie nikogo w schemat zaszufladkować

Gość gość
i mam koleżankę lwicę,urodzoną 3 dni przede mną i ona wprawdzie raczej jest przebojowa,ale też nie w taki sposób jak to opisujecie,bo nie jest próżna,władcza i zarozumiała. Też odwrotnie - jest skromna i pokorna,taka grzeczna. Po prostu bardziej śmiała i wesoła,nie ma problemu z rozmawianiem i okazywaniem emocji. I mam jeszcze koleżankę urodzoną równy tydzień przede mną - ta jeszcze sie załapała na raka ale ma charakter podobny do mojego. Choć i tak ode mnie jest śmielsza i lubi sobie czasem pójść na imprezę,a ja w ogóle nie chodzę. Ale dobrze sie dogadujemy. W ogóle to tak śmiesznie wyszło,że moje 2 koleżanki mają urodziny tak blisko moich. 2 koleżanki - skorpiony ( podobno to znak "wrogi" do lwa hmm nieprawda) i 2 wagi. Waga to nie wiem czy niby pasuje do lwa czy nie,ale dla mnie fajny znak.

Gość gość
właśnie

Gość gość
nic nie kumacie, nie chodzi o stereotypy itd, ale o rozpoznanie pewnego sposobu przetwarzania informacji/emocji itd, i to się nazywa "kobiet lew" :-) oczywiście nie WSZYSTKIE tylko dlatego że się urodziły musza być takie, ale przeważnie to pasuje do opisu (przynajmniej w więcej niz 50%); Wracając to lwów, taki stereotypowy lew to przykład Napoleona (też lew) dużo plusów, ale.. jest to pewna dawka energii, intuicji i pozytywnej mocy, ale tez nie łączy się ze wszystkim.. Przeciwaga lwa to właśnie ryby/wodnik, po drugiej stronie jest skorpion/waga i byk; w zasadzie jest lew vs byk; stąd też ta energia o której piszecie.. XXX ale czy lwy są nudne?, ryby np. nie są ale życie z nimi to maskara.. lwy są może prostrze ale bardziej chyba do życia.. XX podobno lwy dobrze łączą się właśnie z wagami; ryby z bykami..

Gość gość
nie chodzi o stereotypy ale dalej piszesz wlasnie o stereotypach pff ponad 50 procent ile to jest..ja sie nie kwalfikuję w każdym razie. te horoskopy to bujda

Gość gość
ciężko w ogóle połączyć np. ryby z lwami bo to nie to samo.. lub wodnika z lwem przecież

Gość rafciu
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!

Gość gość
chybiony przykład z Adele, bo to przecież byk. jakie są kobiety lwy? pewnie takie same jak mężczyźni lwy. centrum uwagi, bycie na swieczniku, ciagly *******ie kazdy ma ochote i sile to wytrzymac.

Gość gość
k****a pisze sie do was a wy dalej swoje..ja już nie moge z tym waszym 'centrum uwagi' naczytaliscie sie głupot i naiwnie wierzycie..a jak ktoś jest naprawde lwem i mówi wam,że nie jest taki jak myslicie to co z tego,pewnie wyjątek..takich wyjątków jest więcej bo to żaden wyjątek. Charakter nie zależy od daty urodzenia.

Gość gość
haha napisałam k/ o /o /r/v /a a i tak ocenzurowali

Gość rasalgul
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!

Gość gość
Ascendant ma więcej do waszego charakteru niż wasz zodiak

Gość tussiat
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://24filmyonline.pl?u=Angry Birds Film 2016 Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!