Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chory rząd

Polecane posty

Gość gość

precz z 500+ i z tym rządem, bo my pracujący winniśmy dostawać godne wynagrodzenia za pracę, emerytury a nie jałmużnę

Gość gość
zabrac 500+ i dać pracującym godne wynagrodzenia

Gość gość
sugerujesz, ze \KAZDA rodzina, ktora ma 2jke dzieci nie pracuje na te 500+???

Gość gość
to jak chcesz pracować za darmo i dostawać to proszę bardzo, ja chcę godne wynagrodzenie za pracę bo kuźwa nie mam motywacji do pracy dostając taką jałmużnę,

Gość gość
do gość dziś - to sugerujesz, ze jak ktoś nie ma dzieci z rożnych przyczyn albo jedno to może pracować za jałmużnę, o proszę, jaka cwaniara, bo ona ma dwoje i dostaje i innych ma gdzieś,

Gość gość
do gość dziś a ten przez ostatnie 7lat jaki był ?zdrowy ? hahahah z pustego to i salomon nie naleje a ty dziecko idź się doucz do szkoły , teraz w końcu w szkołach zaczną uczyć porządnie nie jak za PO - genderyzmu p******izmu i innych bredni...zatem masz szansę ;)

Gość gość
jutro idę do pracy i jak sobie pomyślę, ze mam pracować za to nędzne wynagrodzenie to aż mi niedobrze, aż mną trzęsie, oby szlag trafił tych naszych rządzących, rozdaje za darmo a za prace jalmużna

Gość gość
do PO wskich kundli z pretensjami , stawki macie wprost od Frau Merkel jako gratisy za to że w ciągu panowania PO wskich złodziei całkowicie nie zlikwidowała Polski :)

500 plus to jest śmiech na sali i co niby ma zachęcić rodziny do dzieci heheh szczepionki kosztują więcej niż 500 zł jednorazowo

Powinno być tak jak w innych krajach przedszkole za darmo a nie 500zł takie ta zabawkę

Gość gość
tacy ograniczeńcy jak ty ośmieszają Polskę , właśnie tacy !

Gość gość
tak, cwaniara, bo cale zycie zapi/erdalam, bo to nawet praca nie mozna nazwac, na ksiezy, pijusow, patoli, zlodzieji, mordercow i politykow i w koncu cos tez z tego zlodziejskiego panstwa dostaje!!! pracuje i zarabiam i place podatki i tez mi sie nalezy, nie tylko DAWAC, DAWAC i DAWAC :O

Gość gość
teraz się obudziłaś ? a gdzie byłaś przez ostatnie lata ?

Pedofilom księżom trzeba dawać,szlag mnie trafia jak słyszę,że szpital jest zadłużony chociaż cały czas płacisz ubezpieczanie a miejsc u lekarza nie ma,aha dobre sobie i ak każdy chodzi prywatnie więc po co to jest chyba na odprawy kaczki

Wystarczy odkładać na prywatne konto pieniądze zamiast marnować a jak trzeba to opłacisz sobie lekarza i szpital z tych odłożonych pieniędzy proste i logiczne

Gość gość
do reni84 dziś - czy ciebie p****ało, z czego mam odkładać na prywatne konto, jak zarabiam jałmużnę po 36 latach pracy , na 500+ mają za pieprzenie się ale żeby płacić godne wynagrodzenia to nie, szlag by trafił ten rzad

500 plus to jest śmiech na sali skoro szczepionka kosztuje więcej ja sczepiłam córkę 5w1 plus rota wirusy i zapłaciłam jednorazowo za jedną dawkę 505zł i 6 tyg póżniej pnełmokoki plus rotawirusy 400 zł i znów za 6 tyg meningokoki 300zł pus rota wirusy 306 zł czyli 606 zł jednorazowo i jak ma mnie to motywować do następnego dziecka ?

Gość gość
Bo 500+ jest dla patoli, ciemna masa się rozmnoży i później łatwiej będzie rządzić takimi ludźmi. Mądrzy ludzie nie zrobią sobie dwóch kolejnych pociech dla tysiąca zł skoro wie że nie mam na to warunków. A patola to ma w du\pie mieszkają w jednym pokoju w trzy pokolenia i dobre jest.Ważne żeby było na fajki i na piwo. Patola się nie przejmuje jakimis szczepionkami, obiadami dla dzieci czy książkami do szkoły bo mają za free. I tak się polski rząd przejmuje rodzinami które dają rade. Pozdrawiam

Dziecko powinno mieć swój pokój i nie wyobrażam sobie mieszkać w jednym pokoju z dzieckiem to nie do przyjęcia jak tak można żyć,rodzice muszą mieć swoją sypialnie i salon bo jak przyjmować gości z daleka he nie pojmuję tego musi być pokój odrębny dla gośći

Gość gość
Reni dokładnie myślę tak jak Ty. No i to jest właśnie to jest ta różnica że jedni wolą wychować jedno dziecko i zapewnić mu to co niezbędne i najlepsze a drudzy jak króliki. Biedne te dzieci spłodzone pewnie po pijaku. Masakra. Ja nie mam nic do rodzin wielodzietnych bo jeżeli ludzi stać żeby każdemu dziecku zapewnić godne warunki do życia to spoko. Mnie wkurza taka rodzina to baba w życiu nie pracowała a chłop ma dwie lewe ręce do roboty, ima się tylko byle jakiej roboty na lewo a mają czwórkę a ona z kolejnym w ciąży w jednym pokoju bez łazienki, no i co no i dostanie taka 2 tysie i czy kiedykolwiek ona pomyśli o tym żeby iść do pracy... szczerze w to wątpie

Powinno być tak jak w innych krajach przedszkole za darmo a nie 500zł takie ta zabawkę x czytać, jak to socjaliści jednego rodzaju żrą się z socjalistami jakiegoś innego rodzaju - priceless:O

Ja mam jedno dziecko i już mnie ciągnie do pracy to już nie te czasy gdy kobieta siedziała w domu i chodziła w ciązy po 4 razy jest to dla mnie nie zrozumiałe,jest tyle możliwośći rozwoju a życie jedno i nie warto zamknąć sie w czterech ścianach potrzeba zwiedzania,podróży kurde ludzie działajcie

brokeninside87 lepiej dostać 500 i siedzieć w domu ho ho ale fajnie sporo szmalu na wyjście do ZOO albo dla Pedofila księdza

brokeninside87 lepiej dostać 500 i siedzieć w domu ho ho ale fajnie sporo szmalu na wyjście do ZOO albo dla Pedofila księdza x fajnych masz znajomych, pozdrów tygrysy!:)

brokeninside87 lepiej dostać 500 i siedzieć w domu ho ho ale fajnie sporo szmalu na wyjście do ZOO albo dla Pedofila księdza x fajnych masz znajomych, pozdrów tygrysy!:)

Gość gość
wczoraj Radiomaryjny tłumok się odezwał.

brokeninside8 widocznie stary dziad który walczy o miejsce w autobusie lub metrze moherowy beret :-) Pomnik trzeba postawić dla smolenia bo to był zamach heheh

brokeninside8 widocznie stary dziad który walczy o miejsce w autobusie lub metrze moherowy beret usmiech.gif Pomnik trzeba postawić dla smolenia bo to był zamach heheh x to była tytanowa brzoza