Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi szkoda dziewczynki z klasy mojej córki..

Polecane posty

Gość gość
Najlepszy prezent dla dziecka to mieć mądrych rodziców, a z tym jest największy problem :-(

Gość gość
mój syn jest wniebowzięty jak mu kupie nową książkę ma 6 lat i uwielbia nowe książki które mogę mu czytać przed spaniem to taki nasz czas bo mam jeszcze dwoje młodszych dzieci 1,5r. i 2,5 i jak mamy czas żeby spokojnie poczytać przed spaniem i wie że jestem wtedy tylko dla niego a jak całą rodziną mamy czas żeby na spokojnie bez pośpiechu jechać sobie gdzieś na super lody to już w ogóle jest radocha dla wszystkich . Nie sztuka jest kupić dziecku konsole żeby się zajęło i mieć święty spokój w dzisiejszych czasach sztuką jest znaleźć czas który i dla rodziców i dla dziecka będzie satysfakcjonujący

Gość gość
Z tym biurkiem dla czepialskiej to wyglądało w ten sposób ze matka zaproponowala jak sie pytalam wiec dziecko wybieralo tylko co z tego jak na ogloszeniach odrazu te biurka prezentowane są z dodatkami i na tym co ona sobie wybrala stal komputer wiec bek ze go nie dostala. Co do dywanu na pewno lepszy niż kolejna zabawka ktora pójdzie w kat

Gość gość
I co z tego, że "zabawka pójdzie w kąt"? Nie rozumiem takiego podejścia. Liczy się ogromna radość dziecka, w chwili, kiedy ją dostaje. Nawet, jeśli po tygodniu odłoży ją na półkę, to emocje, ta wielka frajda, gdzieś z nim zostaną. Dzieci są dziećmi i powinny dostawać zabawki. Kiedy mają je dostawać, jak nie właśnie w dzieciństwie? Pozwólmy się dzieciom bawić, tak po prostu.

Twoje dziecko pasjonuje się iluzjonistami? Nie pozostaje Ci nic innego tylko sprezentować mu specjalny niezbędnik iluzjonisty, który jest dostępny stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl . Wspaniała zabawa gwarantowana! Polecam.