Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose 17

przebiłam sobie błone, bardzo bolało ale było warto :)

Polecane posty

Gość purple rose 17

jak czytam tu tych idiotów od kawałka mięsa między nogami to aż niedobrze mi się robi, nie chce spotkać takiego fetyszysty dlatego sama sobie błonę przebiłam, a chłopakowi (jak już będę miała) powiem, że już miałam wcześniej przed nim jednego partnera :) myślę, że bardzo dobrze postąpiłam, gdyż nie spotkam fetyszystę a do tego przy pierwszym razie nie będzie mnie bolało więc będę od razu czuła przyjemność :D

Gość gość
pierwszy raz i tak raczej będzie rozczarowaniem, ruchy posuwiste to za mało dla kobiety :)

Gość gość
Jako samozwanczy pogromca fetyszystow blonki popieram i stawiam piwo 🖐️

Gość gość
Mysle, ze juz nikogo na stale nie spotkasz. :)

Gość gość
Tez przebilam sobie sama ale trochę mi jej zostało

Gość purple rose 17
Ale chociaz juz nie bedzie bolu i krwi :-) Ja przebilam sobie wibratorem, zeby bylo dokladnie

Gość gość
Mój pierwszy raz był i tak przyjemny, a przebijanie błony wcale tak nie bolało jak piszą na głupich portalach. Nie wiem skąd wziął się ten mit ze przebijanie boli i nie ma w ogóle przyjemności przy pierwszym razie, przy kolejnych mnie bardziej bolało... Głupio postąpiłaś, nie chodzi o fetyszyzm tylko o czystość.

Gość gość
Kiedy ja miałam pierwszy raz to nic nie bolało ani krew nie leciała.. A nic nigdy sobie "tam" nie wkładałam... Nawet nie czułam nic przyjemnego.. Mój chłopak nigdy nie umiał doprowadzić mnie do orgazmu :D

Gość gość
Przebicie nie wystarczy, musisz jeszcze pochwę rozepchać. Bo jak trafisz na jakiegoś przegrywa z mikrusem to go nawet nie dopuścisz, ale jak trafisz na niewyżytego ogiera z pytonem to Cię wygrzmoci tak, że będziesz cała poobijana, poobcierana i obolała. Zero przyjemności, na którą liczysz. Dlatego przygotuj się zawczasu stosując coraz większe ogóry, potem kabaczki i bakłażany. Plus jest taki, że po akcie rozpychania możesz z nich zrobić modną dietetyczną sałatkę. Powodzenia !

Gość gość
Mnie przy pierwszym razie strasznie bolalo a krwi tyle polecialo ze znalazlam sie w szpitalu :o krew leciala przez 2 dni, potem sie dowiedzialam ze mialam gruba i mocno ukrwiona blone a do tego pochwa mi pekla ... teraz mam tam mala blizne

Gość gość
Hahahaha Boże roz******la mnie to co piszecie (up)