Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK zmieniło się WASZE ciało po 2 ciąży

Polecane posty

Gość gość

JAK zmieniło się WASZE ciało po 2 ciąży

Gość gość
Niestety pojawiły się rozstępy i brzuch nie chce się schować.

Gość gość
powinnas zapytac facetów jka zmieniły sie ciała wszych zon. baby nie przyznaja sie do zmian , wmawiaja se ze jest ok . ze tak ma byc. ze wszystkie tak maja. .... bla BLA BLA. cycki wisza, sa wiotkie zero twardosci czy sprezystosci, fałda na bębnie - taki obrzydliwy w huj zwis. rozstepy, u tych co rodzily naturalnie luzna pochwa.

Gość gość
W ciąży powiekszyly mi się piersi , a po zmalały, nie karmiłam a pomimo to są miękkie i obwisle. Nie rozumiem dlaczego są takie miękkie skoro wcześniej były jędrne I twarde

Gość gość
Gruczoły w piersiach ulegają zmianie dlatego miekna

Gość gość
Moje ciało wygląda dobrze, nawet bardzo jak na dwie ciąże, na dole raczej jeszcze też znośnie. Ale co z tego - jeżeli moje libido wynosi -10... A minął już rok i nic się nie zmieniło. To dopiero kicha.... I co mi po najciaśniejszej pochwie?

Gość gość
Zmieniło się na lepsze. Mam 13 kg mniej niż przed ciąża jestem 16 tyg po porodzie. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie miałam rozstępów, brzuch nie był wielki więc i skóra jakas szczególnie obcisła nie jest.

Gość gość
Po pierwszej ciąży wygladalam jakbym nigdy nie była w ciąży, po drugiej niestety jest gorzej. Nad blizna po cc wisi mi taką falda i mam jeden rozstęp na brzuchu. Poza tym ok

Gość gość
Druga ciąża dopiero przede mną. Mam nadzieję, że będzie jak po pierwszej. Po pierwszej jest ok, cycki super, ale niewielka luźna fałdka na brzuchu nad blizną po cc została i 3kg. Miałam zaraz po porodzie kilka rozstępów, ale teraz są tak blade, że ich nawet nie widać. Mam nadzieję, że w drugiej ciąży mi za wiele nie przybędzie, a jeśli już, to też zbledną.

Gość gość
moje cialo zmieniło się pewnie i po ciążach ale i z wiekiem, a przede wszystkim z powodu stresu, gdy córka była ponad 3 m-c w szpitalu. - ćwiczę, jem zdrowo ale i tak nie jest dobrze! Porównując do wagi gdy miałam 20+ to teraz mam 15 kg więcej, mam brzuch i grubsze uda. Piersi sa ok i nie mam rozstępów. Owszem chciałabym schudnąć, ale i tak czuje się dobrze!

Gość gość
"powinnas zapytac facetów jka zmieniły sie ciała wszych zon. baby nie przyznaja sie do zmian , wmawiaja se ze jest ok . ze tak ma byc. " Jak faceci sobie wyhodują "mięsień piwny" to też gadają że jest ok, nie widzą problemu. Sorry, ale dlaczego baby mają być inne ?

Gość gość
20:08 To co że niby sugerujesz że żadna kobieta nie powinna rodzić ? I że to nam zapewni długowieczność i wieczną młodość ? Baba nie powinna nigdy rodzić ale za to facet powinien całe życie dymać i koniecznie bez gumki, a jak ta się mimo nierodzenia ośmieli zestarzeć to wymienić ją na nowszy model. Acha a jeszcze chciałam zapytać co z facetami którzy chcą zostac ojcami ? bo tych jest wbrew pozorom chyba większość. Może oddzielną surogatkę powinni do tego zatrudniać ? Jak myślisz ?

Gość gość
Po 2 ciazach Mam rozstepy na udach i boczkach,jeszcze karmie i nie wiem w jakim stanie koncowym beda piersi,blizne po cc i zmieniona pochwe po sn,uwypuklenie nad blizna po cc po drugim porodzie jakby macica sie nie wchlonela do konca,po 1 ciazy nabawilam sie tarczycy,sklonnosc do psucia sie zebow,gorszy wzrok,obecnie +4kg,szersze biodra po sn.podsumowujac przez ciaze stracilam urode,zdrowie,cialo i w ogole wszystko.

Gość Melodii6
Dziewczny piszecie o fizycznym aspekcie, no a co z libido np.? Czy faktycznie się zmniejszyło, czy wręcz przeciwnie? Jak to czasowo wyglądało? Ostatnio oglądam takie filmiki o libido na https://www.youtube.com/watch?v=FWrKcIUUrD0&feature=youtu.be , myślę, że warto się dokształcić, bo niestety nikt nas o tym nie uczy, to jest jakiś temat tabu czy co?