Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego odpisujecie na prowokacje jakiejś idiotki ?

Polecane posty

Gość gość

Niby piszecie że to prowo jak nic ale i tak jest odpowiedzi na dwie strony a jakas kretynka sie cieszy. Nie rozumiem was że na to reagujecie. Wszelkie porowa powinny być ignorowane i mieć zero odpowiedzi wtedy nikomu by sie nie chciało w to bawić. Owszem jest wiele prowokacji zakamuflowanych i w to rozumiem że ktoś sie dał wkręcić, ale takie prowa z góry jasne że tyle mają odpowiedzi to nie rozumiem. Niby widzą że prowokacja ale swoje mądrości i swoje trzy grosze muszą wtrącić i sie robi z tego ciągle temat u góry zamiast zdechnąć śmiercią naturalną

Gość gość
Nie wiem, nie potrafią odpuścić. Najlepiej nie karmić trola.

Gość gość
Bo prowo czasami jest zalążkiem dyskusji

Gość gość
Bo jak jest dobrze wymyślony temat to warto o nim podyskutować, nawet jeżeli z góry wiadomo, że to prowo. A czasem jest to taka zabawa kota z myszami :P

Gość gość
Ostatnio założyłam dwa fajne prowa i szły na kilka stron. Byłam chora i nudziło mi się samej w domu:) najlepszy był o psim g*****e które rzekomo wrzuciłem do wózka sąsiadki. O dziwo większość mnie poparła pisząc, że dobrze zrobilam:D

Gość gość
Drugie prowo było " oddałam wózek od teściowej i jest kwas ". Też poszło na kilka stron:)

Gość gość
Oceniając po większości tematów i frekwencji w poszczególnych, w ogóle uważam, że 90% piszących nie ma nawet rodzin, dzieci itd., a jak już się pojawi jakiś temat typowo o dzieciach (pytanie o fotelik, kosmetyki, coś bardziej sprecyzowanego gdzie nie da się polać wody i pościemniać) to jest zero odpowiedzi.

Gość gość
No ja się właśnie też dziwię. Ale fakt, że ktoś tu ma talent do pisania prowokacji i podsycania dyskusji. To o wózku od teściowej było dobre. Ale zabił mnie ten temat o spaniu w gondoli. I pamiętam jeszcze o torcie z fasoli:-) Chociaż muszę przyznać, że im dłużej się tu siedzi tym łatwiej rozpoznać już po stylu w pierwszym poście, że to wprawny bajkopisarz:-)

Gość gość
Nie wiem czy to spanie w gondoli to takie wow, bo sama znałam w życiu kilka takich przypadków i nie było to z tego co kojarzę nic nienormalnego ani szkodliwego. O torcie z fas za to nie słyszałam.

Gość gość
Tort z fasoli to był na chrzcinach albo urodzinach dziecka tak? A goście wyszli głodni? Ale autorka została zjechana. Nie wiem czy to było prowo :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o tą gondolę, to bardziej miałam na myśli jak się ten temat rozwinął i to było typowe prowo. Co jakiś czas takie tematy się pojawiają - ktoś niby pyta o radę, a potem sam wymyśla jakieś dziwactwa i atakuje gdy nikt go nie popiera. Podobnie jak to że dziadkowie zabierają dzieci do piaskownicy:-p O fasoli to było już jakiś czas temu, chyba że teściowej nie podobała się organizacja roczku czy jakoś tak. W sumie to dzięki tym tematom ten dział żyje. Ale powinien on się jakoś inaczej nazywać. Zamiast ciąża, poród i macierzyństwo - frustracja, bluzgi i teściowe:-p

Gość gość
Povzytajcie dobie o tej 44latce i jej mlodsxym kochanku , prowo miodzio, jazgot tam jak na rynku :)

Gość gość
"Povzytajcie dobie o tej 44latce i jej mlodsxym kochanku" No zawaliste, tylko kto tam jest najgłupszy to trudno nawet ocenić, ale się szarpią, wyzywają, no kabaret, chyba wyżyny patogogi na kafe.

Gość gość
Ale zawsze też jest ta sama idiotka, która wszystkim dowala, obojętnie o czym temat to obraża autorką i to od bardzo dawna. Wcina się wszędzie, jakaś psychiczna osoba.

Gość gość
tam wiele osob jest nieprzychylna autorce ale to chyba wynika z tego ze akurat autorka tamtego tematu zaczela w zlym tonie

Gość gość
ton jest normalny, tak się pleni typowe kafeteryjne chamstwo, te komentarze sa zdecydowanie poniżej wszelkichego poziomu, nie autorak prowo się popisała, tylko kafeteryjne etatowe szczekaczki.Autorka prowo je tylko sprawnie podpuściła.

Gość gość
Tam nie ma wielu osób, tak szczeka ciągle stała ekipa.

Gość gość
no ale skoro to prowo to co tutaj sie zalic ze autorka dostala tak zwane "wciry" chyba o to chodzilo , o wywolanie burzy a nie o spijanie sobie z dziubaskow

Gość gość
"wciry" to raczej dostały te szczekaczki od autorki, bo się dały na smyczce prowadzić jak wiejskie ujadające kundelki.

Gość gość
Niby widzą że prowokacja ale swoje mądrości i swoje trzy grosze muszą wtrącić i sie robi z tego ciągle temat u góry zamiast zdechnąć śmiercią naturalną Bo nie mają własnego życia, za mało seriali w tv leci i muszą jakoś przewegetować dzień :-)

Gość gość
No i powinien być dział tesciowe-synowe :-)

Gość gość
"wciry" to raczej dostały te szczekaczki od autorki, bo się dały na smyczce prowadzić jak wiejskie ujadające kundelki. x no mniej wiecej o to mi chodzilo , autorka sie podstawila zeby te sie pogryzly az w koncu zzarly swoj wlasny ogon

Gość gość
i jeszcze - jestem kochanka zonatego faceta :)

Gość gość
a pamietacie to prowo o 22 latce zagubionej zyciowo co ja 69 dziadek zaplodnil :) :)

Gość gość
To są te wszystkie porzucone przez swój wredny charakter i muszą się jakoś wyżyć

Gość gość
Pokłady chamstwa mają ogromne, wyzwiska, obrażanie ludzi, to poziom wręcz rynsztokowy, no i są strasznie namolne, netrętne, robią wszystko aby tylko komuś dowalić.W realnym życiu nigdzie nie spotkałam takich chamek, one tak samo zachowują się na codzień, nie sądzę,tutaj nie ma rejestracji, każdy piszę co chce, nie ma moderacji i dlatego chamstwo tak się pleni.

Gość gość
Myślę, zo to są takie zaniedbane Grażyny ze wsi i małych miasteczek, siedzą w domu całymi dniami, nie pracują, to sobie znalazły sposób na odreagowanie swojego fatalnego życia.

Gość gość
A mi zawsze ciężko uwierzyć, że to dorosłe kobiety piszą. Zawsze mam wrażenie, że to młodzież robi sobie jaja albo ewentualnie takie osoby totalnie "antydzieciowe". Może nie doceniam ludzi;-) Ale sądzę, że to kilka tych samych osób w kółko kręci afery. Czasami też zdarzało mi się wtrącić, ale parę razy tak mi się oberwało, że odpadłam. Nie na moje nerwy to. Ale lubię poczytać w ramach ciekawostki. Poza tym uważam, że trzeba mieć głowę nie od parady, aby chwytliwy temat wymyślić i go ciągnąć.

Gość gość
Bez prowokacji to forum byloby nudne,,,,, juz jest ale jest kilka tematow I glupawych uzytkowniczek z ktorych mozna sie posmiac