Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenia o seksie grupowym. Tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Marzymy z zona o seksie grupowym. Moze na poczatek 2M+1K. Chcialbym moja kobiete posuwac na 2 baty. Rownoczesnie w pupke i cipke. Moim marzeniem jest tez zalac cipke zony sperma i patrzec jak pozniej posuwa ja inny gosc i tez konczy w jej cipce. Jestesmy z Mazowieckiego.

Gość gość
My już częściowo to realizujemy. Mamy za sobą 2m + 1k, w czerwcu jedziemy na weekend z pewną parą więc zobaczymy co życie przyniesie.

Gość gość4imp
Trójkąty...temat kuty na moje cztery nogi. 😴 Jak radzicie sobie z zazdrością? (chyba, że ściemniacie ;) )

Gość gość
I jak bylo? Jak ja posuwaliscie? A na tym wyjezdzie chcecie wymienic sie partnerami?

Gość gość
Jeszcze nie probowalismy tego, ale chcemy to niebawem zmienic;-) Chcemy zrobic to z zupelnie obcym nam facetem, mysle, ze moze to zmniejszyloby poczucie zazdrosci. Uwazam, ze takie wspolne zabawy sa zdecydowanie lepsze niz skok w bok. Po 10 latach malzenstwa mamy ochote na troche adrenaliny i dodatkowych podniet:-)

Gość gość
Na wyjeździe to raczej bez wymiany raczej sex równoległy. W każdym razie zarezerwowalosmy jeden pokój więc coś się kroi. Z resztą na moją poważnie wypowiedziana propozycje nikt nie powiedzial nie. Zazdrość. Ja wogole nie czułem się zazdrosny, ale fakt że jestem bardzo pewny siebie. Oczywiście mam jakieś tam kompleksy ale sa to inne sprawy niż u większości ludzi. Chlopak byl lepiej obdarzony ale i tak mnie to nie ruszalo. Przez wiekszosc czasu dokladnie ja lizal a ja sobie patrzylem. Wszedłem na gotowe jak była cała mokra. Ja w nią a onanjemu robila loda.

Gość gość
Wiecie co? Mnie najbardziej kręci taka zabawa ale zona nie chce, dlatego postanowiliśmy najpierw z parą a ppzniej szukać kobiety. Z resztą znaleźć taką kobietę do trójkąta jest trudno strasznie. Ale wracając do tematu. Moja żona chciałaby taka dziewczynę z która by zaiskrzylo. Coś tam nawet próbowała na jakimś wyjeździe. Ona chce poczuć eksytacje i chemię. Mi natomiast marzy się uległa suczka która będzie zadawalala moja żonę jak niewolnica. Strasznie mnie to kręci ale ona ma opory żeby tak potraktować drugą osobę.

Gość gość
Tez bym tak chcial, moja zona tez jest na to napalona. A gdzie on wytrysnal? Seks rownolegly tez wydaje sie interesujacy.

Gość gość
Również marzyłam i spelniłam je. Podczas spotkania gdzie był mój chłopak troje kolegów i najlepsza koleżanka. Chłopak się zgodził na to że będę brana przez wszystkich. Przygotowała mnie do tego seksu koleżanka bo miała już za sobą seks grupowy z sześcioma chłopakami. Zaczęła się przytulać i całować ze mną powoli rozbierała mnie i siebie. Po rozebraniu zaczęła lizać mi cipkę i ja jej dawno miałyśmy na to ochotę. Gdy byłam mocno napalona poprosiła pierwszego z dużym k*****m bym ostro poczuła na samym początku. Miała rację bo następnych chłopaków już nie czułam tak mocno . Chłopak był jako ostatni który mnie podczas seks tak mocno tulił jak nigdy do tej pory. Naprawdę warto było przeżyć taki seks.

Gość gość
mam takie marzenia od 10 roku życia, ale jeszcze nawet jedna mi niezaoferowała nawet d**y :/

Gość gość
Dlaczego patologia? Gdy wszyscy są szczęśliwi to nie widzę patologii. Jak facet zaliczy nim sie ożenił kilka kobiet czy kobieta jak zaliczy nim wyjdzie za mąż kilku facetów to nie jest patologia?

Gość gość 76
Mojemu partnerowi i mnie także marzy się trójkąt 2m 1k ale niestety nie możemy znaleźć żadnego chętnego wśród znajomych a jesteśmy na to napaleni oboje jak cholera. Żeby tak chociaż raz spróbować jak to jest. Jesteśmy z zamojskiego więc jakby był jakiś chętny na taką zabawę to niech się odezwie na nr. 791974426 Jeżeli chodzi o wiek to najlepiej jakby był przed 40 tką.

Gość gość
Chętnie bym dołączył

Gość gość
A czy was nie interesuje para do seksu grupowego. Mąż ma ponad dwadzieścia cm i na pewno dogodzi.

Gość gość 76
Prawdę mówiąc to myślimy raczej o trójkącie na początek ale z czasem kto wie trzeba wszystkiego spróbować. Dodam że ja mam 40 lat a mój facet 45.

Gość gość
My mamy ja 26 a mój 28 i nie wyobrażam sobie by mąż beze mnie uprawiał seks z inną. To zwykła zdrada bez mojej obecności.

Gość gość
Też jestem tego zdania. Gdyby mój poszedł z inną to nie ma po co wracać.