Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę teściowej i już 2 lata nie widziała wnuka na oczy

Polecane posty

Gość gość

Dzwoni do mnie, płacze, prosi o spotkanie, ale kiedy byłam żoną jej syna (mąż zmarł) to jakoś zawsze traktowała mnie tak z dystansem więc niech ma. Dziewczyny, wnuk to najlepsza broń na starą teściową.

Gość gość
też będziesz teściową i synowa teżtak odpłaci

Gość gość
Moja tez nie widziała ale sama się obraziła na swojego syna to i postanowiła na wnuki co jej pasuje no nie będę kłamać mi też jak się obraziła to jej sprawa.

Gość gość
No moja też się obraziła na syna i na wnuczkę i od 20 lat się nie odzywa. Wnuczka już dorosła ma gdzieś babkę psychopatkę.

Gość gość
Autorko, ale ona traktowała ciebie z dystansem a nie wnuka. I mówiąc szczerze, to wcale się nie dziwię, bo po twojej wypowiedzi sadzę, że jesteś chamska i niesympatyczna.

Gość kubek herbaty
Autorko, a czy Ty wiesz, ze dziecko nie jest czyjas wlasnoscia? Ono MA PRAWO widywac sie ze swoja babcia!!!

Gość gość
wnuk to najlepsza broń na starą teściową. // i jeszcze od czasu do czasu przyjebać

Babcia Twojego dziecka tez ma prawo do kontaktu z wnukiem. Z tego co napisalas wynika, ze bardzo jej na tym zalezy... Zachowujesz sie bardzo egoistycznie! Wydajesz sie byc osoba nie znajaca znaczenia slowa empatia:-(

Gość gość
Autorko ciekawe jakbyś sie czuła jakby twoja matka ci odmawiała kontaktów z twoją babcią w ramach osobistej zemsty

Gość gość
Dziwię się, że babcia dyskutuje ze smarkatą zamiast sądownie to załatwić. Dziecko ma prawo mieć babcię.

Gość gość
Kurde to najbliższa rodzina a jak tobie się coś stanie? To babcia przecież

Gość gość
Ludzie nie przesadzajcie ze dziecku jest taka niezbedna do zycia babka, dziecko tez ma swoje zycie i zainteresowania, jak babka zatruwala życie mamusi to myślicie ze takie dziecko rzuci się w objęcia takiej babuni. Starsze dziecko znając przeszłość rodziny może nie zechcieć takich kontaktów.

Gość gość
Ja wlasnie ze wzgledu na dzieci toleruje moja matke , normalnie bym ja z***bala

Gość gość
Niestety,ale to prawda.sama całe życie nie znałam jednej babci i powiem tak,nue żałuję,nie tesknie.nie chciałam kiedykolwiek mieć z nią kontakt,na pogrzebie byłam miesiąc temu zmarła.jesli takowa Babcia skrzywdziła mamę i tatę to co się dziwić że wnuki mają je gdzieś.uprzedzam że mam świetną teściową ale przede wszystkim szczerą i kochaną a nie fałszywie miła! Aha i zdrowiej dla dziecka gdy wychowuje się w rodzinie gdzie mama i tata żyją spokojnie,zgodnie a nie usilnie utrzymywać kontakt by zadowolić babunie...

Gość gość
Prowo

Gość gość
Szczęśliwi rodzice -- szczęśliwe dziecko. Bądź takim rodzicem by Dzieci odwiedzały cię z przyjemnością a nie z poczucia obowiązku.

Gość gość
Mój mąż zmarł 8 lat temu od tamtego czasu jego matka ani razu nie odezwała się do mojego synka. Zignorowała go w każdy możliwy sposob. Mnie podczas małżeństwa z jej synem też nieźle dała do wiwatu. Po tych 8 latach moje dziecko się nawet nie zajaknie o tej kobiecie bo to po prostu obca dla niego baba. On jej poprostu nie zna więc nie tęskni i wcale się z tego powodu źle nie ma. Więc gadanie że babcia ma prawo do dziecka i takie czy inne bzdety wlozcie w dział mitów i bajek. Prawo do dziecka ma jego matka bo to jej właśnie dziecko i to ona decyduje co dla dziecka jest dobre a co złe. Fajnie się ocenia stojac z boku a jeszcze miłej daje dobre rady i krytykuje. Skoro matka dziecka ogranicza kontakty dziecka z babka to ma ku temu jakieś przesłanki. A czy są one dobre czy złe .... no cóż kto jest bez skazy i grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem czy służy umoralnianiem .....

Gość gość
Dokladnie jak napisałaś prawo do dziecka ma mama i ona decyduje co jest najlepsze dla niego.nie ma co sluchac głupich tekstów ze babcia ma iść do sadu no to jest śmiechu warte i dziecko tym bardziej będzie nienawidzić babki bo ktos go zabiera na sile od mamy. Dziecku nie stanie sie wielka krzywda jak wychowa się bez jednej babci dziecku w zupełności wystarczy kochajaca mama.

Gość gość
Do sądu?! Ludzie! Jaka musiałaby by być nie normalna babcia i chora psychicznie by usilnie walczyć o wnuka! Cudze dziecko! Przepraszam ale poniosło mnie bo jestem synową,tesciowa,babcia i mam świetne synowe i Gdyby okazało się że inaczej to bym Po sądach nie latała! Tak prowokują osoby które mają coś nie tak z głową!

Gość gość
Zgadza się,nie wyobrażam sobie zabiegać o względy jakieś tam synowej i jej dziecka,trzeba być idiotą by robić z tego powodu problem. Autorko,twoja tesciowa to kobieta starszej generacji widać.Dzisiejsze tesciowe te ok 50-tki wypięły by zad na twoje dziecko.Zrobiłas je sobie to trzymaj je po kiecką.Kiedyś ci odpłaci,bo obdzierasz go żywcem ze skóry,ucinając mu kontakty z babcią dlatego ze tesciowa nie lizała ci tyłka.Jestes tak głupia żę aż mi cię żal.

Gość gość
wczoraj xxxx,,,Dziewczyny, wnuk to najlepsza broń na starą teściową. xxxx Nie dziwię si ę teściowej,tez gdybym nią była potraktowałabym cię z buta:):):) Wiesz jakie lekarstwo jest na synową? Nie wpuszczać do domu ani przed ślubem tym bardziej po ślubie,to obcy i bardzo często wróg.

Gość gość
popieram powyzsze wypowiedzi.tez jestem babcia i gdyby mi synowa takie jazdy robila to tez bym nie chciala znac.teraz babcie sa mlode niezalezne i maja inne priorytety niz nianczenie wnukow.