Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

magda z Namysłowa co byś zrobiła gdybyś kiedyś przypadkowo

Polecane posty

Gość gość

Była w Namysłowie bo byś np jadąc do Opola czy Wrocławia byś jechała przez namysłów i byś np zatrzymała się i poszła np na zakupy do kauflanda i byś tam mnie spotkała to co byś zrobiła bo byś mnie poznała bo bym zamieścił na kafe swoje zdjęcie co pobiłabyś mnie? Zwyzywała opluła nakręciła filmik z moim udziałem i dała byś na Jułta (youtube)? PS serio pytam to że ty piszesz że Namysłów to wiocha i że tam są drewniane chaty prymitywizm smród fetor dzicz i że tam kozy kują to mnie nie interesuje bo dobrze wiesz że tak nie jest że żadnej z tych rzeczy tam nie ma i że tam nie śmierdzi i że to nie wiocha tylko miasto bo czytałaś o nim i widziałaś zdjęcia (ty dobrze wiesz że tak nie jest ale celowo robisz mi na złość by mnie wk****ić ) mi o takie wpisy nie chodzi bo ja nie lubię jak ktoś ma ze mnie bekę i się nabija bo ja poważnie się pytam żądam szczerej odpowiedzi i mysle że skoro ty mnie atakujesz na forum obrażasz itd to w bezpośrednim spotkaniu byś mi zrobiła krzywdę (skończ pisać ze niby śmierdzi w Namysłowie że Namysłów to wiocha itd bo dobrze wiesz że tak nie jest ) mi chodzi o szczerą odpowiedź nie wymijającą i nie robiącą mi na złość szczerze mi odpisz i ps co ja tobie zrobiłem że tak mnie nienawidzisz? Przecież te wpisy o Namysłowie nie dotykają cie bezpośrednio bo one są ogólnie i do wszystkich nie tylko do ciebie przecież nie robię tym nic złego

Gość gość
Odpisz ale szczerze

Gość Namysłów województwo opoIskie
zwaliłam bym Ci byś się ode mnie odczepił. tak jak zgodnie z tradycją robią wszystkie kobiety mieszkające w Namysłowie

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Gość 00:3 znowu zaczynasz poważnie pytam

Gość gość
Ona nie jest z Namysłowa i nigdy nie była to jest jej pseudonim bo ma niebieski Nick Namysłów województwo opolskie dlatego tak o niej piszą

Gość gość
Odpisz Magda