Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć wujkowi dziewczynę albo żonę?

Polecane posty

Gość gość

Mój wujek to świetny facet, ale nie może znaleźć sobie nikogo. Ma 27 lat, pracuje w Niemczech od bardzo dawna jako kierownik grupy remontowej. Dużo zarabia, ma własne mieszkanie, samochód i wszystkiego się sam dorobił. Bardzo szybko się usamodzielnił. Nie pali, nie jest jakiś agresywny czy głupi. Ma super charakter i jest inteligentny, dba normalnie o higienę. Z wyglądu też brzydki nie jest, umięśniony i wysoki, może trochę za gruby ale nie jest to otyłosc albo duża nadwaga. Więc gdzie jest problem? Nie obraca on się w Polskim towarzystwie, jak przyjeżdża do PL do rodziny to spędza z nią czas i nikogo nie poznaje. Próbował chodzić na imprezy ale to nie dla niego. Stał się samotnikiem i jest mi go szkoda. Chciałabym mu znaleźć jakąś kobietę, on sam chciałby kogoś mieć. Jest sam już od 4 lat i nie ma szczęścia. Jak myślicie jak mogę mu pomóc? Gdzie mu poszukać kobiety?

Gość gość
Ja biorę :) mam 36 lat Żartuję. Pierwszy problem to taki, że on dzieli czas na Polskę i Niemcy, będzie mu trudno kogoś znaleźć Drugi, to, że jest mało kontaktowy. Lepiej nie bawić się w swatkę Jeśli wujek ma jakieś zainteresowania to może poszukać dziewczyny na portalu tematycznym?