Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do bezdzietnych nieplanujacych. dlaczego udzielać się w tym dziale?

Polecane posty

Gość gość

Z ciekawości pytam bo interesuje mnie to ciekawe zjawisko

Gość gość
tak tylko pisza a rzeczywistosc jest inna . pewnie nie moga miec dzieci .

Gość gość
Miało być dlaczego udzielacie się w tym dziale skoro nie dotyczy was. Ja nie jestem np. Po 30tce toteż nie wchodzę na dział "po30tce". Interesują was matki i dzieci a same nie chcecie nimi być? Coś krecicie

Gość gość
12:58 tez tak uważam. A jak widzę ze ktoś pluje na matki i wyzywa od kur i milosniczek pieluch to od razu widzę ze tak naprawdę chętnie by się z nimi zamieniły by móc urodzić i mieć dziecko tu jest pełno frustratek co po nocach płaczą a tutaj bohaterki

Gość gość
dużo tu tematów na temat małżeństw i teściowych

Gość gość
Nie wszyscy marzą o tym, żeby urodzić. Już tak nie gloryfikujcie macierzyństwa, bo same wiecie, że są gorsze i lepsze dni. Niejedna która nie ma dziecka czasem zamieniłaby się z tą co ma i odwrotnie. Panie, przestańmy się atakować, bo to bezsensu. Różnie jest w życiu.

Gość gość
Taaa, nie ma to jak czytać porady bezdzietnych na temat wychowania dzieci.

Gość gość
Plują jadem i zazdroszczą. Żadna prawdziwa matka nawet jak dziecko pyskuje nie zamieniła by się z bezdzietna. Współczuję kobietom które starają się o dzieci latami i nic -ja zdecydowałam się na bycie mama w tym roku i jak Cud spełnione marzenie od razu zaszlam w ciążę. Może to dlatego też ze się nie szprycowalam latami anty??

Gość gość
ja nie wchodze na forum przez tematyczne zakladki ale czytam najswiezsze. i czesto wypowiadam sie na rozne tematy nawet nie zwracajac uwagi na kategorie tematu- to forum i kazdy moze pisac gdzie chce. ale to ze bezdzietne placza po nocach bo zazdroszcza...taaaa:)

Gość gość
Bo to forum to najlepszy środek antykoncepcyjny na świecie! Gość 13:46- mogłabyś się zdziwić jak wiele by się zamieniło. Nawet na tym forum sporo wątków o tym było. To temat tabu, ale nie jest to wątek odosobniony.

Gość gość
tak tak, bo w u nas to tylko mamusie wychowują.. Podrzucanie do cioć, czy babć dzieci - całorocznie, bo "mamcia" musi do pracy/solarium/kosmetyczki/siłownie/na wypad/gdziekolwiek indziej - no tak, masz racje. Bezdzietne wychowujące dzieci czyjeś nie mają prawa się odezwać :D. Znam multum przypadków, gdzie matka widzi dziecko tylko jak je budzi i jak kładzie je spać, no ale spoko, to na pewno jest wychowywanie.

Gość gość
Ja czasami tez wchodzę na temat o ślubie i weselach, choć nie planuję. Nie przeszkadza mi to np. odpowiadać na pytanie czy podoba mi sie taka sukienka lub buty. Często wydaje mi sie, że mam bardziej zdroworozsądkowe podejście do niektórych tematów patrząc wyłącznie z perspektywy gościa

Gość gość
14:17 i masz rację, nie rozmnazaj się. Dla mnie wręcz przeciwnie, to forum nie działa odstraszajaco bo wiem ze nie każda matka jest prosta i glupawa jak część kobiet tutaj. Ale jeżeli ty swoją wiedzę NT. Macierzyństwa bierzesz z kafe to.masz racje NIE ROZMNAZAJ SIĘ. wywiad czyszczenie tylko społeczeństwu przysługę.

Gość gość
Miało być "wyswiadczysz " - T9 płata figle. Ja uważam że jednak coś cie interesuje w tym.macierzynstwie. normalny człowiek nie potrzebuje się utwierdzac na forum w swoim hejtowaniu bycia matka. Mam taką koleżankę jak ty, chodzi po tych forach i nasmiewaj się z matek. Sprawa dlaczego tak jest i co ja boli rypla się jak wyszło ze ona czuje się wybrakowana bo w ogóle nie ma instynktu i powiedziała mi ze zazdrości mi ze ja mam. Dziwny odchyl psychiczny. Taki jak twój .

Gość gość
Dla mnie osoby, które nie mają i nie chcą mieć dzieci a się tu udzielają to zwykłe idiotki i frustratki. Sorry, ale ja nie mam potrzeby udzielania się na forum dla singli (na przykład), bo i po co? Nie wchodzę więc na takie fora dla singli i nie wypisuję głupot na temat osób nie mających dzieci, bo uważam, że każdy ma prawo do życia po swojemu. Ja nie mam potrzeby nawracania singielek i bezdzietnych, nie mam potrzeby wylewania wiadra pomyj na takie osoby, nie widzę w tym sensu. I uważam, że każdy kto nie szanuje drugiej osoby i próbuje na siłę wciskać swój sposób na szczęście, lub też bluzga na wszystkich żyjących inaczej ma problemy z głową.

Gość gość
"ja nie wchodze na forum przez tematyczne zakladki ale czytam najswiezsze. i czesto wypowiadam sie na rozne tematy nawet nie zwracajac uwagi na kategorie tematu" ok to rozumiem ale po co te bezdzietne zakładają tu własne tematy? To już lepiej niech na ogólnym się wypowiedzą.