Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w przyszłym miesiacu zaczyna płacić alimenty na nie swoje dziecko

Polecane posty

Gość gość

on o tym nie wie,ja wiem ,ale milczę jak grób,nich płaci,frajer jeden:-)

Gość gość
zdajesz sobie sprawę, że to co robisz to przestępstwo?

Gość gość
niby dlaczego przestępstwo? nikt nic nie wie,cisza jak na pogrzebie organisty:-)

Gość gość
Prowokacja

Gość gość
żadna prowokacja,najszczersza prawda

Gość gość
Srawda, a nie prawda

Gość gość
Nie przejmuj sie,nawet jak sie wyda to nie skaza Cie bo nie ma prawa by zasadzic kobite za wyludzone alimenty :D

Gość gość
a gdyby się wydało(w co wątpię) to będę musiała zwrócić wszystkie pobrane alimenty?

Gość gość
pare lat temu na studiach miałam taki przedmiot jak medycyna sądowa i tam gościu nam powiedział że facet jak uzna dziecko to ma pół roku ( lub rok jeśli nie są małrzeństwem) aby zrzec się nie swojego dziecka które uznał. Potem pozamiatane i musi płacić czy chce czy nie. Ogólnie nie rozumiem facetów którzy uznają dziecko bez badań którego nie wychowują.. No ale ich sprawa. Koleżanka jako 16latka miała sprawe z niebiologicznym ojcem. Zrzekł się jej ale tylko dlatego że ona sie zgodziła i powiedziala ze nie utrzymują kontaktów.

Gość gość
W takich sprawach trzeba udać się do dobrego adwokata. Ja mam zaufaną kancelarię i zawsze jak mam jakiś problem czy chce się poradzić też w związku z moją pracą to korzystam z tej kancelarii http://adwokat-lodz.eu/.

Gość gość
Inteligentny mezczyzna nigdy nie wierzy kobiecie w takich sprawach.

Gość gość
Potem pozamiatane i musi płacić czy chce czy nie. Ogólnie nie rozumiem facetów którzy uznają dziecko bez badań którego nie wychowują. taki mały haczyk...facet ma pół roku na zaprzeczenie ojcostwa, ale może w kazdym czasie prosic prokuraturę zeby wystapiła w jego imieniu jesli po tym terminie się dowiedział ze dziecko nie jego. I prokurator wtedy kieruje wniosek do sadu, a tak na marginesie, to tak mysle ze pozew o zwrot wypłaconych pieniędzy jest możliwy i to z odsetkami