Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mężczyzna wzbudza specjalnie zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Dodam ze zdaję sobie sprawę że taka sytuacja jest bardzo infantylna. Oboje jesteśmy dorośli i kolegujemy się. Zakochałam się w nim już rok temu i wydaje mi się że z wzajemnością. Zawsze gdy się widzimy nie spuszcza ze mnie wzroku, zaczepia, niby przypadkiem dotyka np. zdejmuje mi okruszki z ubrań, poklepie, złapie za rękę. Drażni mnie bardzo sytuacja że specjalnie gdy mijamy jakąś dziewczynę na ulicy zawsze rzuci jakiś tekst typu "Ale śliczna dziewczyna albo ale ta to ma noogi!". Jest mi wtedy bardzo przykro ale zachowuje pokerową twarz...

Gość gość
poszukaj innego faceta, ja bym nie byla z kims takim.

Gość gość
A może okazujesz mu za mało zainteresowania stąd te złośliwości?

Gość gość
A jak dziewczyna idzie sam na sam do ginekologa na badanie cipki to ma nie być zazdrosny mąż czy chłopak? A piepszenie że to lekarz i widział wiele? Ginekolog to obcy facet mający popęd płciowy do ładnych kobiet chyba że gej! !!!???? Ja mam zawsze męża przy każdym badaniu cipki i porodach! !!

Gość gość
Tylko ile jest ładnych kobiet?ano mały procent. A ty lepiej faktycznie chodź z mężem bo nie daj boże cię zostawić i co ty biedna zrobisz?

Gość gość
gość dziś a co to ma się do tematu?

Gość gość
Mój facet lubi wzbudzać bo gdy widzi zazdrość wie że go kocham :) Nie ma miłości bez zazdrości i zazdrości bez miłości :)