Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym od razu poznać ,ze ktos jest wrednym i dwulicowym cżlowiekiem?

Polecane posty

Gość gość

czy da sie od razu poznać ,że dany czlowiek jest wredny i fałszywy i nie warto mu zaufać?czy są takie zachowania albo zespol cech które od razu na to wskazują?

Gość gość
chyba kazdy jest inny i u kazdego moze sie to inaczej przejawiac:P

Gość gość
Ja to widzę w oczach danego człowieka i najczęściej się sprawdza. Już się nie raz przekonałam. Ostatnio również. Może inaczej to jakaś intuicja podpowiada.

Gość gość
ale co w takich oczach widzisz??jak poznajesz ze ktos jest wredny po oczach?przeciez sie nie da:)

Gość gość
no ma taki wredny takie oczki rozbiegane :O

Gość gość
ja tez wlasnie widze po oczach,nie umiem tego wytlumaczyc,ale tak mam.

Gość Alisssa
Czesto unika wzroku. A moze tez sie wpatrywac nachalnie zeby nie wiem co udowodnic. Ale raz robi tak a raz tak. Do tego rozne traktowanie. Raz uroczy a raz wstretny.

Gość gośćineczka
Kolezanaka z pracy jest dwulicowa slodka trucizna,od razu poznalam po oczach,zreszta moj szef tez ,kuzynka,szwagierka.wszystko po oczach poznasz nie ukryje sie tego .takie rozbiegane oczka jak ktos cos kreci.zreszta malo jest teraz osob szczerych.moze dlatego mam male grono przyjaciol ale za to szczerych wobec mnie i za to cenie przyjazn.a na falszywych ludzi mam wy...ne zreszta i tak obgadaja cie jak tylko bedzie okazja.najbardziej przerazajace jest to ze ta dwulicowosc sie coraz bardziej rozprzestrzenia...malo jest teraz ludzi co komus dobrze tak ze szczerego serca zycza....ufff wygadalam sie ale mi ulzylo.kropka.

Gość gość
23:15 nie piertol GNOJU

Gość gość
Ludzie którzy notorycznie podejrzewają lub oskarżają o coś innych zazwyczaj sami są w tym mistrzami. Np laska szczególnie podkreśla, że nie jest łatwa. Zazwyczaj jest odwrotnie. Wyjątkowo uczulona na punkcie zdrady bo sama to potrafi. Dużo gadki o prawdzie, honorze bo nic z tego nie ma w sobie.

Gość gość
Dużo gadki o prawdzie, honorze bo nic z tego nie ma w sobie. - tak jak maciek b

Gość staram się być szczera
po oczach i głosie,można to wyczuć,poza tym intuicyjnie wyczuwam.takie osoby knują za plecami,obgadują a wobec ciebie udają miłe,troskliwe..czasem ludzie stają sie wredni bo zostali skrzywdzeni przez kogos

Gość gość
ktos wspomnial "unikanie wzroku" to tez moze byc objaw niesmialosci

Gość gość
Jesli chcesz naprawde poznac intencje tego człowieka,co on o Tobie myśli i co zamierza, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i na pewno Ci pomoże . Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Skad wiesz ze to male grony jest szczere. Zaloze sie ze to gowno prawda, 99.9% polaczkow to falszywe qrwy i zawsze kazdego obgaduja, siebie nawzajem rowniez :D tepaki obesrane :o

Gość gość
Grono*

Gość gość
Człowiek fałszywy nigdy nie cieszy się z czyjś sukcesów, pochwali ale zaraz doda coś co umniejszy Twój sukces.

Gość gość
A ja zadam pytanie odnośnie tego tematu. Jak pogrążyć takiego wrednego człowieka, dać nauczkę? Nie piszcie tylko, że nie warto. Gdybyście znali dwulicowe poczynania tego osobnika, zmienilibyście zdanie. Skrzywdził i nadal krzywdzi wiele osób, w tym mnie, i wszystko uchodzi mu na sucho.

Gość gość
Ja powiem, ze nie warto. Lepiej odseparować się i nie tracić energii na takiego człowieka.

Gość gość
Warto. Czara goryczy się przelała.

Gość gość
00.24 co ty pieprzysz ?łatwe laski mają gdzieś co kto o nich mowi i nie zależy im na tym żeby udowadniać ze jest tak a nie inaczej..to pokrzywdzone i poniżone kobieby domagają sie sprawiedliwej opini im należnej ..i walczą o to do upadłego bo fałszywe oskarżenia to plama na ich honorze.

Gość gość
gość dziś Warto. Czara goryczy się przelała. x Nie warto bo i tak nic go to nie nauczy a Ty satysfakcji i tak nie będziesz mieć a wręcz przeciwnie poczujesz się takim samym złym człowiekiem jak on.

Gość gość
jak poznać? po płci :P