Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wstydzić się przyznać do wieku? mówię o m.rozenek

Polecane posty

Gość gość

Najpierw parę lat temu było w mediach ze ma 41 lat a teraz ze 38. Stara metryka wskazywalaby na 47 lat teraz. Po co kłamać? W dodatku jej emocjonalna reakcja na pytanie magdy molek 2 lata temu. Przecież jak popatrzeć na molek to ona właśnie nie wygląda na 40 lat a rozrnkowa twierdzi ze jest mlodsza.

Gość gość
Ze jest mlodsza od molek, tak twierdzi. Dla mnie rozenek nie wygląda na 38 a na więcej. A doda to w ogóle masakra ma 32 lata a wygląda na 10 więcej. Od czego to zależy?

Gość gość
Dla mnie to tez śmieszne. Robi z siebie 10 lat młodsza a mordę i oczy ma już opadniete jak mops.Moja 52 letnia mama lepiej wygląda od niej.

Gość gość
może to jakiś kompleks?

Gość gość
Głos jak stary przechlany żul. Zero kobiecości , delikatności .

Gość gość
Od czego to zależy? xxx Od predyspozycji, sposobu odżywiania się, pielęgnacji. Mam koleżankę, która jest gruba, ma taka okrągłą twarz, ale dzięki temu nie ma zmarszczek i wygląda na dużo młodszą niż ja.

Gość gość
Myślę że geny odgrywają dość ważna rolę. A poza tym kobiety nie ogarniaja ze kremy do twarzy z co najmniej średniej półki typu Vichy trzeba stosować najpóźniej od 25 roku życia. Nawet jak niby cera jest bez zarzutu. Nie stosowały, nie robiły maseczek i peelingow ten raz w tygodniu chociaż a potem się dziwią. Przyznaję, że ja zawsze miałam problem z prawidłowym określeniem wieku kobiety, np.wszyscy twierdzili ze ktoś wygląda na 40 lat a ja im się dziwiłam. No ale bez kitu, Rozenek na 38 to średnio wygląda

Gość gość
Ja mam 10kg nadwagi, mam 38 l., a ludzie nie dają mi nawet 30 stki ;-) Z tym, że nie mam oporów by powiedzieć prawdę. Rozenkowa jest żenująca, ubiera się jak podlotek i podaje nieprawdziwy wiek, a i tak wygląda pod 50 tę, bo ma zniszczoną twarz. Z tyłu liceum, z przodu "muzeum".

Gość gość
11:12 to jesteś gruba wiec wyglądasz młodo. Jakby dawali ci więcej niż masz to byś się oburzala

Gość gość
Musi byc strasznie zakompleksiona

Gość gość
gość dziś 10 kg nadwagi nie czyni człowieka grubym, zresztą figura figurze nie równa

Gość gość
Rozenek już wygląda dośc staro niestety... Nie wiem dlaczego to niby wstyd bo przecież każdemu czas płynie tak samo... To duma raczej przyznać się ,że ma się np 40, 50 lat kiedy wyglada sie na o wiele młodziej, że się tak dobrze w tym wieku trzyma

Gość gość
Dlatego nie rozumiem kobiet które wstydzą się przyznać do swojego wieku mój Boże co to za tajemnica???

Gość gość
Bo Ona ma coś z głową

Gość gość
Rozenek mysli ,że wygląda na 25 lat, a niestety wygląda na 45, tyle ,ze moze jest zadbana, ale twarz ma juz pomarszczona

Gość gość
Hmmm ale Kożuchowska to chyba nie ma więcej niż 40 z tego co piszą o niej media i z tego co mówi

Gość gość
z tego co kiedyś wyczytałam, jakiś facet na onecie na forum, podawał, że chodził z nia do szkoły i ona jest rocznik 1969r.

Gość gość
no podobno ma 47 lat, a podaje 38... chyba ma jakis kompleks co to za problem przyznać się co do wieku.. tym bardziej każdy by jej powiedział że jak na 47 to wygląda super ale jak na 38 to chyba juz nie... podobno chyba Krystyna Feldman nie miała też tylu lat ile się mówiło (chyba to było o niej już dokładnie nie pamiętam)

Gość gość
11:44 ale na takim forum zresztą jak i tutaj, koleś mógł zmyslac i pisać co chciał

Gość gość
widziałyście ostatnio zdjęcie jakie dodała na FB z okazji Dnia Dziecka? swoje zdjęcie, gdy była mała; jeśli nie widziałyście, to wejdźcie sobie na jej profil i zobaczcie - ona już jako mała dziewczynka miała opadające powieki, widocznie taka uroda i co ma zrobić? pomyślcie też, że skoro ona urodziła dzieci z in vitro jeszcze przed 30-ką to dzisiaj może być już po menopauzie, a jak szybko starzeje się ciało kobiety po menopauzie chyba każda z Was wie

Gość gość
A ten majdan to tez dziwny. Nigdy nie czailam facetów którzy się biorą za dużo starsze