Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co działa odpychająco na zauroczonych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie w dużej mierze do Panów. Co szybko i skutecznie odstraszy adoratora który zauroczył się kobietą i namawia ją do se.ksu (fakt że ona jest zajęta i nie jest zainteresowana nie skutkuje). Jest to typ faceta dumnego, dominującego, ale też błyskotliwego, który łatwo się nie poddaje..

Gość gość
zacznij wyznawac mu milosc. Popros o wyznania z jego strony i zacznij snuć plany na przyszłość. Poważne plany typu zamieszkamy razem itp. Jeśli jest dominujący i lubi zdobywać szybko mu przejdzie:) proszę bardzo :) nie dziękuj

Gość gość
sądzę, że telefon od aktualnego faceta z wyjaśnieniem, że tym razem nie trafił na kurvvę

Gość gość
Zacznij za nim szaleć, wydzwaniać, snuj planu ile będziecie mieć dzieci (najlepiej powiedz, że byś chciała mieć trójkę, a pierwsze w tym roku :P) , włacz mu tandetną i glupia komedie romantyczną i głośno na niej płacz, rób mu pretensje o wszystko np. o to ,że nie odpisał w ciagu 5 minut i pytaj płacząc czy jeszcze Cie kocha... Powinno pomóc :)

Gość gość
haaa haa, w 100% zgadzam sie z powyższymi. wez jeszcze wspomnij o rodzinnych obiadkach, koniecznie musza go poznac twoje psiapsiolki.

Gość gość
Jakie porady.. A co ty w przedszkolu jesteś? Nie potrafisz powiedzieć że nie jesteś zainteresowana? Albo inaczej spierd.. powinien zrozumieć

Gość gość
Powiedz że idziesz na impre i tylko jedno piwo wypiejesz a nad ranem zadzwoń do niego pijana i powiedz że go kochasz zmieniając jego imię :):):)

Gość zimna sóka
a jeśli Go olewam to odpuści czy nie?:P

Gość gość
powiedz mu ze ci sie nie podoba

Gość dobrze rady ciotki jagi
trzeba być chamką i prostaczką,bekać,śmiać się jak glupia do sera,pierdzieć w towarzystwie,dlubac w nosie,lecieć bezceremonialnie na jego kasę i chcieć szybko wziąć slub,stroić fochy i czepiać się z byle powodu,bezustannie krytykować i oglądać się za innymi facetami

Gość gość
puszczać się z innymi na jego oczach

Gość gość
16.48 Szukam porady bo może coś źle robię, uwierz, że olewanie i mówienie wprost, że nie ma takiej opcji nie pomaga, a nie jestem głupiutkim dzieciątkiem, swoje lata już mam ;) Zastanawiam się czy da się to zakończyć bez całkowitego zrywania kontaktu, a do wyzwisk nie chcę się zniżać. Fajne porady tu wyczytałam i jestem wdzięczna za odzew :))

Gość gość
musisz zerwać kontakt im szybciej tym lepiej niestety są psychole których odmowa tylko bardziej nakręca potem robi się już tylko niebezpiecznie ale dla ciebie bo w naszym kraju i kulturze taki facet jest głaskany po główce wyroki za molestowanie i gwałty w zawieszeniu o ile w ogole masz dowody psycholowi nic nie będzie a ty będziesz się leczyć na depresje, nerwice, odwrócą się od ciebie znajomi (tak to działa niestety wiem bo przeżyłam sama zaloty psychola) gdy chciałam iść do sądu okazało się że nie ma dla mnie nawet pomocy prawnej no chyba że masz kupę kasy to co innego

Gość gość
powiedz ze nie zamierzasz robic laski i anala bo nie lubisz, nie uznajesz, facet sie zmyje